• Новинка
Помпа за изпомпване на гуми с въздушен компресор, Преносим помпа HYCHIKA 160PSI с Манометром, Двоен Източник на захранване 12 vdc/20 2,0 Ah, Бързо зарядно устройство за 1 час, Led с?

Помпа за изпомпване на гуми с въздушен компресор, Преносим помпа HYCHIKA 160PSI с Манометром, Двоен Източник на захранване 12 vdc/20 2,0

BGN 0.33
Налично
Налично

✅【Многократно използване на】 Безжичен въздушен компресор HYCHIKA максимално налягане на въздуха е 160 PSI, разход на въздух при ниско налягане е 13,4 SCFM, че ще помпат гумата на колата си за няколко секунди и да спести ценно времеМоже да се използва за помпане на гуми на автомобили, мотори, седанах и проходимост на среден размер, а също така е идеална за извършване на спасителни кръгове, спортни топки, надуваеми лодки и други надуваеми предмети.НЯМА да подкрепя гуми за тежкотоварни камиони. ✅【Автоматично изключване на цифровия дисплей отговаря на стандарти и системи за тестване на качеството.Философия HYCHIKA : като се Фокусира върху нуждите на клиентите, ние се стремим да се комбинира технология и силата на нашите инструменти, т. да създавате висококачествени инструменти на конкурентни цени.Мъжете, жените и възрастните хора могат да постигнат своите цели и дори да надминат вашите нужди с помощта на удобни инструменти HYCHIKA. 1 X Въздушен компресор HYCHIKA 20 V. Бързо зарядно 1 X 1 H. 1 X Адаптер за клапан Presta. 1 Х Въздушен маркуч с ниско налягане. 1 X Ръководство на потребителя.Проверете налягането в гумите, изберете желания от вас режим на изпомпване или дефлация.Свържете към конектора автомобилен крик или използвайте директно на батерията.Поставете отвор за изпомпване на жило на вентила на гумата и кликнете върху ключалката.Задайте желаната стойност на ИОС.Включете превключвателя на инфлация или дефлация.Той автоматично изключване при достигане на желаното налягане в гумите.HYCHIKA ви предлага програмируем помпа за високо качество.Този надежден помпа може да се справи с досадна работа чрез помпане на автомобилни или на велосипедни гуми, спортни топки и други надуваеми изделия.Най-силна черта на този преносим въздушен компресор е, че тя може да се захранва от 2 източници на захранване (на автомобилния гнездото на запалката 12 v и акумулаторна батерия 20), което го прави изключително удобен за използване както в движение, така и на закрито.

Подробности

Подобни продукти в категория