• Новинка
Sweet Paws - Силиконови ръкавици за грижа за домашни животни - Професионални Ръкавици за премахване на козина от домашни любимци за малки, средни или големи кучета и кот?

Sweet Paws - Силиконови ръкавици за грижа за домашни животни - Професионални Ръкавици за премахване на козина от домашни любимци за малки,

BGN 2.00
Налично
Налично

? ЕФЕКТИВЕН дизайн : Можете да махам мръсотия и остана на вълна с вашия домашен любимец, използвайки тази гъвкава ръкавица за домашни любимци Sweet PawsБлагодарение на дизайна на пръстите може да се въздейства върху трудни участъци (например, на лицето, на краката или опашката). ? УСЕЩАНЕ за ИСТИНСКА РЪЦЕТЕ : ръкавици, изработени от подобряване на силикон и притежава функция за меко докосване и масаж.Тези гъвкави ръкавици за грижа за косата, без съединителни позволяват смахивать мръсотия, имитира докосването на ръцете си с мек и релаксиращ масаж. ? ЛЕСНО да се изтрият : конструкция за еднократна употреба и ръчно пране.И така, всичко, което трябва да направите, е да се измие с вода и сапун и се изсушава на въздуха.Той също така разполага с масажен ефект, който влюбляет домашен любимец в банята. ? МНОГОЦЕЛЕВИ : Могат да се използват като четка за баня, така и масажор за кучета, котки, коне и други домашни животни, с дълга или къса коса; също така може да се използва за събиране на пушнины с мебели, мека мебел и мокети, за да поддържа реда в дома си. ? В комплекта са включени : 2 сини ръкавици за домашни любимци (1 от ляво и 1 от дясно); идеални за кучета, котки, коне и други пухкави домашни любимци, с дълга, къса и ликвидация коса, грижи бързо, леко и ефективно.SWEET PAWS : Мека и здрава силиконова ръкавица за грижи за домашни любимци!!!Искате да подобрите играта си" в миене и грижа за вашия домашен любимец?Търсите средства за грижа, които да осигурят комфорт на вашия домашен любимец и ще предпазите ръцете си?Ние ИМАМЕ РЕШЕНИЕ за ВАС!Ръкавици за да се грижи за кучета и котки Sweet Paws Silicone Spa са предназначени за това, за да се опрости до голяма степен грижа за вашия домашен любимец, като едновременно с подобряване на "спа впечатления" на вашия домашен любимец. не са хлъзгави : тези ръкавици за отстраняване на кучешка козина имат специално разработена, вградена нескользящую текстура за подобряване на триене, осигуряваща гъвкава фиксация и здрав захват.

Подробности

Подобни продукти в категория