• Новинка
Буталото за Тоалетна ZZSTAR,Плунжеры за баня,Змия за Тоалетна с Визуални Барометър, Устройство за Почистване на Тоалетни от неръждаема стомана, Средство за премахван?

Буталото за Тоалетна ZZSTAR,Плунжеры за баня,Змия за Тоалетна с Визуални Барометър, Устройство за Почистване на Тоалетни от неръждаема

BGN 3.00
Налично
Налично

Може да се прилагат на различни видове засоровНатиснете един бутон, за да облекчи натиска.Може да се наблюдава стойността на налягането в реално време по време на надувания.Корпус от неръждаема стомана не се спука, като бутало от пластмасов материал.Някои детайли на инсталацията се нуждаят от внимание, така че, моля, внимателно да гледате на това изображение.Датчик за налягане на въздуха в реално време позволява регулиране на налягането в съответствие с различни изисквания към дноуглублению, като се избягва дъждуване и повреди, причинени от прекомерно усилие.Нашият инструмент за почистване на тоалетни елиминира устойчиви засоренность за няколко секунди с помощта на силното компресиране на въздух.Конструкция уплътнение позволява пръскането или обратен поток при натискане на спусъка за понижаване на налягането. 【Бързо почистете засоренный тоалетна чиния】 Налягане на сгъстен въздух, по унитазном поршне за тежки условия на работа може да достигне макс. 120 паунда на квадратен инч, което помага за премахване на запушени само за няколко секунди.По-лесно и по-ефективно, отколкото свредел за тоалетни.(Уверете се, че движението на надувания трябва да бъде бърз и постоянен). 【Многофункционалност】 Идва с 4 дюзи за почистване, които могат да се прилагат в различни случаи, така че средство за премахване на засоров от тоалетната чиния е подходяща за тоалетната чиния, на канализацията, на кухненски мивки, душ, източване на пода, баня и т., Елиминира засор, причинени от коса, кърпа, масло и други отломки. 【Попрощайся със скъпо водопроводчик】 Висококачествен корпус от неръждаема стомана и нескользящая дръжка от ABS, не се напуква, по-сигурна и гарантирана. 【ВИЗУАЛНО НАЛЯГАНЕ на ВЪЗДУХА】Барометър на буталото за тоалетна високо налягане помага да наблюдава натиск в реално време по време на напомпване, за да се контролира работата на пневматиката и работни усилия, като се избягва дъждуване и повреди, причинени от прекомерно усилие.

Подробности

Подобни продукти в категория