• Новинка
Кошница за съхранение на ZLMMY-Малка Памучен Веревочная Кошница, Сладък Тъкани Контейнер За Съхранение, Органайзер за Детска Стая, Начало Декор, Тенис на Шкаф, Кошниц?

Кошница за съхранение на ZLMMY-Малка Памучен Веревочная Кошница, Сладък Тъкани Контейнер За Съхранение, Органайзер за Детска

BGN 26.01
Налично
Налично

★ [Кошница за съхранение на ръчно изработени] - Ние използваме 100% натурална памучна въже, за да я направите ръчно от висококачествени, безопасни и полезни за здравето ★ [Размер] -Малка, 7,9 * 3,9 инча, мека и здрава количка, идеална за организиране на детски играчки / детски памперси/ козметика / канцеларски / ключове / за съхранение на бележки и т. ★ [Здрава и портативна] - Кошница от памучни въжета запазва формата си, е сгънат, заема малко място и е удобен за склад, лека, лесно да се вземе в ръце и да се премести. ★ [Уникален декор за дома] - Тази ракита количката се предлага в неутрален цвят изпълнение, се отличава с топъл допир, стилен външен вид, шикарна и декоративни сама по себе си, запазване на модата и реда във всяка стая. ★ [Задължителна кошница за съхранение] - Всяко семейство се нуждае от тази кошница за съхранение на всички ваши дребни неща, може да се използва у дома, в офиса, в детската градина, в общежитието; поставена на рафт на шкафа, етажерка или бюрото.Спецификация на продукта : Mailto включва в себе си - 1 х кош за багаж Размер : 7,9 инча (диаметър) х 3.9 инча (височина)/20x10 см Материал и грижа : Кошница за съхранение е изработена ръчно от естествени памучни въжета, здрави материали без никакви химически вещества.Ръчно пране с мек препарат или подобни основните почистващи средства.Оставете да изсъхне на слънце.Вие отново ще видите нова детска кошница за съхранение на вещите си!Характеристики и функции продукти : 1. Сигурността е наш приоритет, кошница от памучен въже не е горе, тя е мека на допир и привлекателна изглежда, няма драскотина на кожата на детето, както и дървени подове. Мека, но достатъчно здрав, за да устои на себе си, нейната текстурата и външния вид са приятни за окото, а самите кошници декоративни и функционални. Кошница за багаж от памучни въжета предоставя на едно гише за съхранение на предмети за ежедневна употреба, подходящ за организиране на гардероб, детска стая, за съхранение на играчки, козметика, бижута и т.

Подробности

Подобни продукти в категория