• Новинка
Универсално закрепване за колоездене телефон TUSITA със завъртане на 360° за универсален състав и помощник - Подходящ за телефони с диагонал 4,7-6,9 за iPhone 14 13 12 11 Pro Max - Съв?

Универсално закрепване за колоездене телефон TUSITA със завъртане на 360° за универсален състав и помощник - Подходящ за телефони

BGN 6.95
Налично
Налично

【Идеални за универсална за телефони, както и Garmin】 Това е планина за колоездене телефон не само надеждно, подходящ за телефони с размер на 4,7-6,9 инча, но и напълно съвместим с GPS-велокомпьютерами серия на Garmin Edge и предната велосипеди стенаКрепежный каишка от силикон се регулира за всеки от диаметъра на кормилото или прът от 22 до 35 мм. 【Въртене на 360 градуса и подвижни】 Той може свободно да се върти на 360 градуса, лесно просто завъртете телефона в зависимост от вашите нужди.Лесно се закопчава и е преместен на волана за секунди.Можете свободно да регулирате ъгъла на наклон в хоризонтално или вертикално положение. 【Конструкция за сигурност с амортизация】 За разлика от други велосипедни колани, произведени от пластмаса или ментала, планина за телефон Bone bike изработено от силикон.Той може да разсее натиск от вибрациите на пътя, за да предпазите вашия телефон, за да се избегне повреда.Осигурете сигурност и стабилност на телефона ви по време на каране на колело дори по неравен път.Вече не се нуждаят от гаситель вибрации и не губете губи парите си!. 【Подвижна стойка за Велосипед телефон】Подвижна стойка за мобилен телефон на велосипед ви позволява да снимате телефон, без да се налага демонтаж на цялата стойка за велосипед, което улеснява изпращането и получаването на електронни писма или текстови съобщения, снимките селфи, телефонни разговори и др. 【Универсално закрепване за телефон на кормилото на】 С регулируеми еластични силиконови джапанки подходящи за всички кормила 20-45 mm, се инсталира лесно и се отстранява, за велосипеди, мотоциклети, кормила за скутери, детски колички, колички за пазаруване и т. Вградена силиконова подплата, просто затегнете силиконовата ключалката на волана, независимо от терена, тя ще бъде здраво стискане на вашия волан и да остане стабилна, без разклащане. 【Идеални за универсална за телефони, както и Garmin】 Това е планина за колоездене телефон не само надеждно, подходящ за телефони с размер на 4,7-6,9 инча, но и напълно съвместим с GPS-велокомпьютерами серия на Garmin Edge и предната велосипеди стена.Крепежный каишка от силикон се регулира за всеки от диаметъра на кормилото или прът от 22 до 35 мм. 【Въртене на 360 градуса и подвижни】 Той може свободно да се върти на 360 градуса, лесно просто завъртете телефона в зависимост от вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория