• Новинка
Детски Микроскоп-Телескоп с Двоен Обектив, 200-кратно Преносим Джобен Микроскоп за деца, Цифров Бинокулярная Помещение Микроскоп, 8-Кратно Цифрово Увеличение, 8 GB SD к?

Детски Микроскоп-Телескоп с Двоен Обектив, 200-кратно Преносим Джобен Микроскоп за деца, Цифров Бинокулярная Помещение Микроскоп, 8-Кратно

BGN 31.25
Налично
Налично

ABS-пластмаса И батерията : Портативен микроскоп е изработен от здрава ABS пластмаса с вградена акумулаторна батерия с капацитет 900 mah, компактен и лек 8-кратно цифрово увеличение : дигитален микроскоп дава възможност за гледане на обекти в диапазона от 5 до 200 път с помощта на 8-кратно цифрово увеличение и 6 регулируеми светодиоди. Свързване на USB кабела : Тази преносима камера-микроскоп поддържа свързване към вашия КОМПЮТЪР или лаптоп, с помощта на включения USB кабел, снабден с каишка, че децата да могат лесно да се мотае телескоп на шията си.МИКРОСКОП И на ОБЕКТИВА на ТЕЛЕСКОПА : Лявата страна е този микроскоп представлява обектив микроскоп, а от дясната страна - на обектива на телескопа.С помощта на тази микроскопични камера можете не само да видите обекти в близост, но и да видят свят, отдалеч.РЕЖИМ И 2-ИНЧОВ ДИСПЛЕЙ : или в режим на микроскоп, или в бинокулярном режим за получаване на видео и изображения. 2-инчов LCD дисплей, част от комплект карти с памет с обем 8 GB, с преносим статив.ABS-пластмаса И батерията : Портативен микроскоп е изработен от здрава ABS пластмаса с вградена акумулаторна батерия с капацитет 900 mah, компактен и лек. 8-кратно цифрово увеличение : дигитален микроскоп дава възможност за гледане на обекти в диапазона от 5 до 200 път с помощта на 8-кратно цифрово увеличение и 6 регулируеми светодиоди. Свързване на USB кабела : Тази преносима камера-микроскоп поддържа свързване към вашия КОМПЮТЪР или лаптоп, с помощта на включения USB кабел, снабден с каишка, че децата да могат лесно да се мотае телескоп на шията си.МИКРОСКОП И на ОБЕКТИВА на ТЕЛЕСКОПА : Лявата страна е този микроскоп представлява обектив микроскоп, а от дясната страна - на обектива на телескопа.С помощта на тази микроскопични камера можете не само да видите обекти в близост, но и да видят свят, отдалеч.РЕЖИМ И 2-ИНЧОВ ДИСПЛЕЙ : или в режим на микроскоп, или в бинокулярном режим за получаване на видео и изображения. 2-инчов LCD дисплей, част от комплект карти с памет с обем 8 GB, с преносим статив. Микроскоп И на обектива на телескопа : Лявата страна е този микроскоп представлява обектив микроскоп, а от дясната страна - на обектива на телескопа.С помощта на тази микроскопични камера можете не само да видите обекти в близост, но и да видят свят, отдалеч. РЕЖИМ И 2-ИНЧОВ ДИСПЛЕЙ : или в режим на микроскоп, или в бинокулярном режим за получаване на видео и изображения.

Подробности

Item Type:
Microscope
Material:
Plastic
Video Output:
1080FHD 1920x1080 30FPS, HD720P 1280x720 30FPS
Video Format:
AVI
Battery:
Lithium Battery 900mAh (Shipped With Built In Battery)
Magnification:
5-200X
Aperture:
F/2.8(24mm)-F/3.8(48mm)
Digital Zoom:
8x
Photo Resolution:
10m, 8m, 5m, three meters, 2m, 1m
Photo Format:
JPG
Microscope Focusing Range:
Microscope Lens Minimum Focusing Range 0.1cm
Telescope Focusing Range:
Telescope Lens Minimum Focusing Range 3cm
Frame Rate:
30FPS
Storage:
Micro storage Card, Up To 32GB (Inserted In The Microscope)
PC Support:
Support For Windows 7 8 10 11, And For OS X
Power Supply:
USB 5VDC
Package List:
1 x Digital Microscope:
1 x USB Cable:
1 x Tripod:
1 x 32GB Micro Storage Card(On Microscope):
1 x Portable Lanyard:
6 x Specimens:

Подобни продукти в категория