• Новинка
Tihebeyan Нарукавник За Стрелба С Лък, Защита На Ръцете Кожена Броня За Ръце, Защитни Bracers На Средновековна Броня Костюм Традиционните Защитни Съоръжения За Стрелба С Л?

Tihebeyan Нарукавник За Стрелба С Лък, Защита На Ръцете Кожена Броня За Ръце, Защитни Bracers На Средновековна Броня Костюм Традиционните

BGN 27.33
Налично
Налично

【Носене и удобен】 Този мек кожен нарукавник, изработени от най-добрите материали и напълно носене и удобен, подходящ за защита на ръцете да попадне на низа лук 【Средновековен вид】 Универсален прост дизайн с катарама дантела от мека кожа хромирана придава на вашето заедно средновековен вид.Нашите протектори за ръце - това е точно това, което ви трябва, за да създаде перфектния начин в стила на средновековието или възраждането. 【Регулируем размер на】 Благодарение на высокоэластичному ремешку това е защитно оборудване за стрелба с лък, подходящ за широка гама от размери на предмишницата.Подходящ е както за стрелците дясната, така и с лявата си ръка. 【Подходящ】 Този средновековен костюм bracers armor чудесно за LARP (ролева игра в реално време), деца, cosplay, Хелоуин, маскарадните костюми, средновековния костюм, театрален реквизит и исторически реконструкции. 【Гаранция】Ако имате някакви проблеми с този продукт, можете просто да се възползвате от нашата гаранция за 180 дни.Ние го замени или ще възстановим парите си по някаква причина.Технически характеристики : Материал : изкуствена воловья кожа Цвят : черен Размер : прибл. 46 г Осъществяване Списък : 1 * Нарукавник за стрелба с лък.

Подробности

Подобни продукти в категория