• Новинка
EREE КОСА Перуки са Малка площ, Перука 7x8 см, Навързани ръчно, Извратени Topper от Човешки Косъм е Истински Topper от Невидими Вълнообразни Косопад за жени с Редеющими коса, ?

EREE КОСА Перуки са Малка площ, Перука 7x8 см, Навързани ръчно, Извратени Topper от Човешки Косъм е Истински Topper от Невидими Вълнообразни

BGN 0.67
Налично
Налично

❤【Премиум качество】 : Истински Реми Human Hairit може да изправяне и стил, а също и боядисани.Косата е мека, не спутываются лесно, на пипане са леки и удобни. ❤【Спецификация и текстура】 : Обща дължина : 12 см кратък къдрава topper от коса remy ръчно изработени.Това topper, а не пълноправен перука, но той има реалистични характеристики на външния си вид. ❤【Лейси основа с ръчно завязкой】 : лейси окото с размер 2,8x3,2 инча с прикрепена 2 скоби, което го прави много лесен за използване и регулиране. Здрава част, без резба, по-невидими и по-дишаща. ❤【Плътност и тегло шиньонов】 : със 100% плътност, не твърде плътна и не твърде тънки, тегло 28-30 грама, леки и удобни в чорап.Подходящ за покриване на малко изтъняване на горната част на главата или побеляване на косата. ❤【Богат на функции функция : 】 : Пълно покритие на косата на 360 °, могат да увеличат обема на косата.Осигурете добър покритие за горната част на главата си, за да направите косата по-гъсти и пухкави.Направете горната средна част от по-гъста, придайте ви енергичен вид и върни си увереност.

Подробности

Подобни продукти в категория