• Новинка
HIRALIY 137-Цолови седалките за градинска мебели за двор Правоъгълни Водоустойчив 420D от тежка рамка от плат Оксфорд, калъф за маса за хранене и столове (137 L x 90 W x 27,5H)

HIRALIY 137-Цолови седалките за градинска мебели за двор Правоъгълни Водоустойчив 420D от тежка рамка от плат Оксфорд, калъф за маса за

BGN 38.39
Налично
Налично

★ 【Калъф за мебели много голям размер】 подходящ за правоъгълни, овални маси за тераса и 12-14 стандартни столове за тераса, също така е подходящ за цял комплект мека мебел с размер на този своята практика за мебели 137 "L x 90" W x 27,5"H (350x230x70 см) ★ 【Здрав плат Оксфорд 420 D】 Седалките за градинска мебел HIRALIY изработени от тежка рамка от плат оксфорд 420 D (по-водоустойчиви и дълготрайни, отколкото материал 600 D).Устойчив на uv радиация и е достатъчно здрава, за да предпазва от дъжд, градушка и сняг. ★ 【Водоустойчив покриване на масата, за да двор】 Вътрешната част на тази капачки покрити с PVC, която може да осигури по-добра защита на мебели, също така той притежава най-добрите водоустойчиви характеристики в сравнение с други съществуващи материали на покритие на пазара. ★ 【Ветрозащитный калъф за двор в открито】 Регулируема в долната част с колан и джапанки, заключващи се в затвори, осигурява индивидуална кацане и изключителна сигурност и в най-ветреных условия.За по-лесно съхранение и пренасяне има безплатен чанта за съхранение с цип. ★ 【Регулируема заключване на кабел】 Единични и двойни скоби за кабел в подолах позволяват лесно да се коригира кацане по индивидуална заявка, сигурно защелкиваются около мебели и се държат за носене на място. ★ 【Калъф за мебели много голям размер】 подходящ за правоъгълни, овални маси за тераса и 12-14 стандартни столове за тераса, също така е подходящ за цял комплект мека мебел с размер на този своята практика за мебели 137 "L x 90" W x 27,5"H (350x230x70 см). ★ 【Здрав плат Оксфорд 420 D】 Седалките за градинска мебел HIRALIY изработени от тежка рамка от плат оксфорд 420 D (по-водоустойчиви и дълготрайни, отколкото материал 600 D).Устойчив на uv радиация и е достатъчно здрава, за да предпазва от дъжд, градушка и сняг. ★ 【Водоустойчив покриване на масата, за да двор】 Вътрешната част на тази капачки покрити с PVC, която може да осигури по-добра защита на мебели, също така той притежава най-добрите водоустойчиви характеристики в сравнение с други съществуващи материали на покритие на пазара. ★ 【Ветрозащитный калъф за двор в открито】 Регулируема в долната част с колан и джапанки, заключващи се в затвори, осигурява индивидуална кацане и изключителна сигурност и в най-ветреных условия.За по-лесно съхранение и пренасяне има безплатен чанта за съхранение с цип.

Подробности

Подобни продукти в категория