• Новинка
Alipis 1 бр. Кутия за Козметични Кутия За Съхранение Кутия За Съхранение на Сини Кутии За Съхранение Органайзер с Капак Кутия Органайзер за Грим Настолна Кутия За Съхр?

Alipis 1 бр. Кутия за Козметични Кутия За Съхранение Кутия За Съхранение на Сини Кутии За Съхранение Органайзер с Капак Кутия Органайзер

BGN 0.33
Налично
Налично

ABS НАСТОЛЕН органайзер за козметика - висококачествен материал ABS, сигурен, здрав и устойчив за продължителна употреба.НАСТОЛЕН органайзер за грим - лесни за почистване.Можете да съхранявате вашата козметика или приспособления в него отделно.Многофункционална кутия за съхранение-удобен и стилен дизайн, дръжка чекмедже силикон, лесно се измъква.Пластмасов козметични притежателя конструкция на чекмедже, голям капацитет за съхранение, това е много лесно и удобно да се съхранява.Органайзер за битова козметика - висококачествен и здрав материал ABS, издръжлив и лесен.Осъществяване на списък 1 х настолна кутия за съхранение Характеристики Материал : ABS Многофункционална кутия за съхранение на козметика. - Размер : Около 20.95 инча Кутия за съхранение. -Той запазва на вашия работен плот в чистота и ред, много удобна и практична пластмасова кутия за съхранение на работния плот. -Подходящ е за хол, баня, тоалетна, за съхранение на козметика и различни видове козметични притежателя с капак. - Добра украса за вашия дом, хотел или апартамент.Лесен за употреба настолен органайзер за козметика. - Лесно за почистване.Можете да съхранявате вашата козметика или приспособления в него отделно. Органайзер за козметика с голям капацитет. -Висококачествен и здрав материал ABS, издръжлив и лесен органайзер за битова козметика.Информация за стоки Кутия-органайзер за съхранение на козметика е Подходяща за всекидневна, баня, тоалетна, за съхранение на козметика и всички всячины.Многофункционална кутия за съхранение на козметика Той е траен и сигурен.Чекмеджето за съхранение на Този настолна кутия за съхранение добре е изработен от висококачествен материал ABS.Козметичен държач с капак Запазва на вашия работен плот в чисти и спретнати.Пластмасов органайзер за козметика Лесен дизайн в съвременен стил с изискан детайл прави го красив.

Подробности

Подобни продукти в категория