• Новинка
Геймърска подложка Loartee Бебе от пеноматериала с дебелина от 1 инч, Мека подложка за проследяването стъпки пълзи за деца, Детски мат с Анимационни шарките, 4'11 x 6'7, Под?

Геймърска подложка Loartee Бебе от пеноматериала с дебелина от 1 инч, Мека подложка за проследяването стъпки пълзи за деца,

BGN 69.66
Налично
Налично

? Достатъчно дебел : мат с дебелина от 1 инч (2,5 см), звукоизолирани и предпазва детски коленете, идеална за това, вашите деца да пълзи и да играе ? НЕТОКСИЧНАЯ, мека и нескользящая : приятна за кожата плат от коралов кадифе меки и пухкави на пипане, с пълнеж от пяна с памет ефект с висока плътност запазва топлината на твърдия студен пода.Отдолу се използва устойчива на плъзгане пластмасова тъкан, нескользящая конструкция позволява изместване и мини. ? Разнообразие от модели и по-големи размери : Нашите игри мат има ярки мультяшные шарки, ярки цветове и много различни дизайни и цветове, подходящи за детски стаи, спални, игри стая, кабинет, детска, всекидневна и т. ? ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : за ежедневно почистване използвайте прахосмукачка или четка намаление от прах. Препоръчва се ръчно пране.При машинно измиване трябва да използвате торба за пране и омекотител, за да удължи живота на вашия килим. ? 100% БЕЗПРОБЛЕМНО обслужване : В нашия продукт се използва един вакуум компресия.След отваряне на опаковката на продукта е процес на възстановяване, който може да отнеме около седмица.Размера и дебелината също ще бъдат възстановени, заедно с килим.Loartee предлага безупречно сервизно обслужване и 30-дневен парите обратно гаранция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ? Достатъчно дебел : мат с дебелина от 1 инч (2,5 см), звукоизолирани и предпазва детски коленете, идеална за това, вашите деца да пълзи и да играе. ? НЕТОКСИЧНАЯ, мека и нескользящая : приятна за кожата плат от коралов кадифе меки и пухкави на пипане, с пълнеж от пяна с памет ефект с висока плътност запазва топлината на твърдия студен пода.Отдолу се използва устойчива на плъзгане пластмасова тъкан, нескользящая конструкция позволява изместване и мини. ? Разнообразие от модели и по-големи размери : Нашите игри мат има ярки мультяшные шарки, ярки цветове и много различни дизайни и цветове, подходящи за детски стаи, спални, игри стая, кабинет, детска, всекидневна и т. ? ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : за ежедневно почистване използвайте прахосмукачка или четка намаление от прах. Препоръчва се ръчно пране.

Подробности

Подобни продукти в категория