• Новинка
Нож за рязане на метал, Режещ Платно, 3шт 54,8 мм Мини-Дискова трион 30/60 Т Мультитул Режещ Диск за Метал Пластмаса Керамично Острие За рязане на Дърво Деревообрабатыва?

Нож за рязане на метал, Режещ Платно, 3шт 54,8 мм Мини-Дискова трион 30/60 Т Мультитул Режещ Диск за Метал Пластмаса Керамично

BGN 15.25
Налично
Налично

1 Пильный TCT диск може да се режат пластмаса, PVC, стъклопласт, дърво, материал от акрилна киселина и т. Пильный диск HSS може да се режат меки метали като алуминий, мед и пластмаси 3. Острието диамантен трион могат да се режат и керамика и плочки. lt могат да се режат цветни метали, като алуминий, месинг, мед, бронз и т. Приложение : използват се за въртящи се инструменти, электроинструментах, за обработка на керамични плочки, за рязане на метал и пластмаса. Острието диамантен трион могат да се режат и керамика и плочки. Пильный диск HSS може да се режат меки метали като алуминий, мед и пластмаса. Приложение : използват се за въртящи се инструменти, электроинструментах, за обработка на керамични плочки, за рязане на метал и пластмаса. lt могат да се режат цветни метали, като алуминий, месинг, мед, бронз и т. Технически спецификации : Тип : HSS Материал на острието триони : високоскоростна стомана Диаметър на отвора : 54,8 мм, Диаметър на отвора : 11.1 mm Туристи : 30 Т 60тип : TCT Материал на острието триони : карбид Диаметър на отвора : 54,8 мм, Диаметър на отвора : 11.1 mm Туристи : 18тип : Материал на острието диамант триони : Диаметър на отвора с диамант покритие : 54,8 мм, Диаметър на отвора : 11.1 mm Оборудване : Набор от трионените дискове.

Подробности

Подобни продукти в категория