• Новинка
Seliem 4 юли, Боже, Благослови Америка, Комплект Кухненски Кърпи с Патриотичен Козликом, Комплект от 2, Кърпа за ръце в клетката Freedom Star Buffalo, Кърпа За Сушене, Печене, Готв?

Seliem 4 юли, Боже, Благослови Америка, Комплект Кухненски Кърпи с Патриотичен Козликом, Комплект от 2, Кърпа за ръце в клетката Freedom

BGN 6.06
Налично
Налично

Висококачествени кърпи за ръце имат изключителна стойност за ежедневна употребаНие направихте нашите чаршафи, за да отговори на ежедневните нужди на цялото си семейство.Нашите кърпи за ръце не са прекалено дебели, което ги прави преносими и улеснява поддържането.Тези кърпи за върховете на пръстите си притежават изключително попиваща способност за всички ваши нужди за сушене.Лека, дишаща, впитывающая пот и освежаваща. -Уникални десени, отпечатани на страна от микрофибър. -Трайни обработени ръбове за предотвратяване на разнищване. -Насладете се на безпроблемно почистване, без никакъв риск от увреждане на кожата. -Мек полиестерен микрофибър отпред, полиамидная линия отзад. За най-добри резултати при първото използване на перете отделно, за да се сведе до минимум броя на плаващ кърпичка. -Подходящ като кърпи за лице, кърпи за ръце, превръзки за пот, детски чаршафи, кухненски кърпи и много други. -Машинно пране във вода с ниска температура, не води до износване, разтърсващи или образуване на власинките и бързо изсъхване.Размери и материал : Специално изработен за кърпи американския стандарт Размер : 18 "x 26" в максимизиран. 80% полиестерни влакна и 20% полиамид влакна.Мек полиестерен микрофибър отпред, полиамидная линия отзад.Произведени с използване на водоразтворими бои и идва с напълно нов набор от 2 уникални кърпи за съдове /чай кърпи.Домашно декоративно кърпа Кухненски абсорбиращи кърпички за миене на съдове в селски стил, украсени с шарени кози в чашите със звездните ивици и бантиком, черно-бяла карирана клетката.Специален фигура ферма кърпи автоматично да разпредели го, че ще стане идеално за декорация на дома си на 4 юли, Ден на независимостта, Ден на памет, Ден на ветераните.Уникален сладък дизайн : Нашите кухненски кърпи в селски стил, украсени с стилни, уникални и харесван от модели.Това е перфектната комбинация от сезонен декор и ежедневно почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория