• Новинка
Титуляр на четка за зъби с мультяшными животни MESSIYO за комплекта Е идеален за мотивиране на децата си да си миете зъбите Длето за даване на квадратен вид на ъгъл (A, Е?

Титуляр на четка за зъби с мультяшными животни MESSIYO за комплекта Е идеален за мотивиране на децата си да си миете зъбите Длето за даване

BGN 3.00
Налично
Налично

Материал : PVCЗдрава конструкция нещастници, удобна за използване в стената, или не е. Четка за зъби виси на него, избягвайте контакт с други предмети, нето I. Мультяшная форма на животно, ще направи вашата баня по-красива.Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Здрава конструкция нещастници, удобна за използване в стената, или не е. Четка за зъби виси на него, избягвайте контакт с други предмети, нето I. Мультяшная форма на животно, ще направи вашата баня по-красива.Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Cartoony притежателя на четка за зъби с животни за комплекта Е идеален за мотивиране на децата си да си миете зъбите Задълбочаване, за даване на квадратен вид на длето картонена притежателя на четка за зъби с животни за комплекта Е идеален за мотивация на вашите деца четка за зъби Материал : PVC Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 35 грама опаковка Размер : 0x0x0 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Подробности

Подобни продукти в категория