• Новинка
SEWACC 1 Комплект 5шт Каишка За часовник Инструмент Набор от часовници Часовници Punch Пластмасов Punch Кожевенный Инструмент За Пробиване Отвор за Колан Ножове За Душата ?

SEWACC 1 Комплект 5шт Каишка За часовник Инструмент Набор от часовници Часовници Punch Пластмасов Punch Кожевенный Инструмент За Пробиване

BGN 8.00
Налично
Налично

Удар дупка за каишка за часовник : Кръгла куха дупка удар За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винилУстройство за пробиване на дупки за колан : Изработено от материал, устойчив на употреба.Punch : За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винил.Перфоратор за колан : Кръгла куха перфоратор, който се препоръчва за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт у дома.Набор от пробойников за комплект : Кръгла куха перфоратор, изработен от материал, устойчив на употреба.Удар дупка за каишка за часовник : Кръгла куха дупка удар За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винил.Устройство за пробиване на дупки за колан : Изработено от материал, устойчив на употреба.Punch : За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винил.Перфоратор за колан : Кръгла куха перфоратор, който се препоръчва за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт у дома.Набор от пробойников за комплект : Кръгла куха перфоратор, изработен от материал, устойчив на употреба.Пакетът включва 5 x перфоратор Особености -Материал : Стоманена лента перфоратор. - Специален дизайн, спестявайки енергия, позволява лесно да нарежете няколко слоя плат кухи перфоратором. - Препоръчва се за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт на дома и т. кожевенный перфоратор. - За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винил кожата. - Гладки разрези с помощта на високо набор от кожени перфораторов. - Цвят : Сребрист перфоратор за производство на кухи дупки. - Размер на опаковката : Около 10x8x1,6 см перфоратор за бродерия от кожата. - Произведен от материал, устойчив на употреба, набор за пробиване на кухи дупки.Инструмент за търсене на информация за стоки, Това е един от най-добрите варианти за вас.перфоратор за лента перфораторов търсите професионален, но в същото време дырорез?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален дырорез трябва да отговарят на вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория