• Новинка
wogozan Mini 3-Инчов Филмова фоторамка за Fujifilm Instax Mini 12/11/9/8/7 +/EVO и Polaroid 2x3 Рамка За настолен дисплей с размер на цветен портфейла на снимки (5 опаковки)

wogozan Mini 3-Инчов Филмова фоторамка за Fujifilm Instax Mini 12/11/9/8/7 +/EVO и Polaroid 2x3 Рамка За настолен дисплей с размер

BGN 7.46
Налично
Налично

✔Фоторамка Instax mini за 3-инчов филм Instax Mini 12/11/9/8/7 + / EVO/ PolaroidПоставете хоризонтално или вертикално на масата, прикроватной на нощното шкафче или където желаете.Съберете своите незабравими спомени в цветни рамки за снимки, които са винаги с вас. ✔ Вие ще получите 5 цветни рамки за снимки Polaroid.Добре направен, него не е лесно да се прекъсне, здрав, не избледнява с времето.Това е идеална настолна рамка за защита на снимки от загуба и запазване на спомени. ✔ Лесно вмъкване и изтриване на снимки.Да сложите снимка, просто го поставете в отвора на горния край на рамка и ръчно снимка, плъзнете нагоре.Може да бъде произволно димитров, много просто и бързо. ✔ Можете да направите рамки за снимки 2x3 със собствените си ръце всеки цвят, който искате.Рамка Instax в различни цветови комбинации стават все по-стилни, уникални и се добавя на шега в процеса на ръчно изработени, е подходящ за практикуване на родители и деца, които си взаимодействат с деца. ✔ Цветна и красива рамка за снимки с размерите на портфейла напълно подходящи за празнични подаръци.Неговата проста, стилен, удобен за използване философия дизайн ви позволява лесно се използва и е да записвате вашите незабравими и красиви снимки тези спомени. ✔Фоторамка Instax mini за 3-инчов филм Instax Mini 12/11/9/8/7 + / EVO/ Polaroid.Поставете хоризонтално или вертикално на масата, прикроватной на нощното шкафче или където желаете.Съберете своите незабравими спомени в цветни рамки за снимки, които са винаги с вас. ✔ Вие ще получите 5 цветни рамки за снимки Polaroid.Добре направен, него не е лесно да се прекъсне, здрав, не избледнява с времето.Това е идеална настолна рамка за защита на снимки от загуба и запазване на спомени. ✔ Лесно вмъкване и изтриване на снимки.Да сложите снимка, просто го поставете в отвора на горния край на рамка и ръчно снимка, плъзнете нагоре.Може да бъде произволно димитров, много просто и бързо.

Подробности

Подобни продукти в категория