• Новинка
Heffchi 8 БР. Реколта Керамични Дръжки, Жълти Тиквени Дръжки, Дръжки за Шкафове и чекмеджета, Копчета за Декорации Шкафа, Обикновена Реколта Дръжки на Вратите с Крепежн?

Heffchi 8 БР. Реколта Керамични Дръжки, Жълти Тиквени Дръжки, Дръжки за Шкафове и чекмеджета, Копчета за Декорации Шкафа, Обикновена

BGN 6.99
Налично
Налично

【Елегантен и уникален външен вид】 Ретро-керамична дръжка има една красива форма на тикваПовърхността е много гладка, приятна на допир, красиво и практично, е добър заместител на старите ръце чекмеджета. 【Здрав материал】 Обикновена реколта дръжки са изработени от керамика и с сплав.Добре изработен и здрав.В основата на high light е много здрава, трайна и не е толкова лесно да се разпада. 【Много приложения】 Декоративни дръжки за шкафове се използват за украса или ремонт на вашите мебели, като чекмеджета, скринове, шкафчета, гардероби, масички и т., като придава на вашите мебели с нов облик. 【Пратката съдържа】 8 бр. жълти пури в ограничени бройки дръжки за чекмеджета и 24 винт с различна дължина.Диаметър на керамични дръжки от тиква : 1,38 инча, височина : 1,35 инча.Всяка писалка идва с винтове 0,98 инча, 1,18 инча, 1,38 инча. 【Лесна инсталация】 дръжки на Вратите Тиква осигуряват три различни вида винтове, за да отговарят на различни нужди.За да инсталирате просто да пробия дупка в выдвижном кутията и затегнете го отвертка. 【Елегантен и уникален външен вид】 Ретро-керамична дръжка има една красива форма на тиква.Повърхността е много гладка, приятна на допир, красиво и практично, е добър заместител на старите ръце чекмеджета. 【Здрав материал】 Обикновена реколта дръжки са изработени от керамика и с сплав.Добре изработен и здрав.В основата на high light е много здрава, трайна и не е толкова лесно да се разпада. 【Много приложения】 Декоративни дръжки за шкафове се използват за украса или ремонт на вашите мебели, като чекмеджета, скринове, шкафчета, гардероби, масички и т., като придава на вашите мебели с нов облик. 【Пратката съдържа】 8 бр. жълти пури в ограничени бройки дръжки за чекмеджета и 24 винт с различна дължина.Диаметър на керамични дръжки от тиква : 1,38 инча, височина : 1,35 инча.Всяка писалка идва с винтове 0,98 инча, 1,18 инча, 1,38 инча. 【Лесна инсталация】 дръжки на Вратите Тиква осигуряват три различни вида винтове, за да отговарят на различни нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория