• Новинка
Пуловер с завязками на шията, Дамски Блузи с дълъг ръкав, Блузи с качулка, V-образен Случайни джоба Копчета за женските Толстовок и кофт (Розово, XXL)

Пуловер с завязками на шията, Дамски Блузи с дълъг ръкав, Блузи с качулка, V-образен Случайни джоба Копчета за женските Толстовок

BGN 2.67
Налично
Налично

Дължината на дрехата : Обикновена Перфектен за партита, за всеки ден, за плажа, аз съм сигурен, че ще ви хареса!.Пакетът включва в себе си. Стил и Мода Ви направи по-привлекателни.Моля, проверете таблицата размери преди да поръчате.Ако не сте сигурни в размер, моля изпратете ни съобщение. дължината на дрехата : обикновена. Перфектен за партита, за всеки ден, за плажа, аз съм сигурен, че ще ви хареса!.Пакетът включва в себе си. Стил и Мода Ви направи по-привлекателни.Моля, проверете таблицата размери преди да поръчате.Ако не сте сигурни в размер, моля изпратете ни съобщение. Дължина на ръкав : Дълъг рукав3. Перфектен за партита, ежедневието, на плажа, аз съм сигурен, че ще ви хареса!Украса : без фигурата Вид : принт Сезон : Зима2. Стилен и модерен ви правят по-привлекателни Пол : Женски Материал : полиестер Стил : Модерен, всекидневни 1. Той е изработен от висококачествени материали, достатъчно силни, за ежедневно носене Дължината на дрехата : обикновена Моля, проверете таблицата размери преди да поръчате.Ако не сте сигурни в размер, моля изпратете ни съобщение. Специална опаковка на продукта включва в себе си.

Подробности

Подобни продукти в категория