• Новинка
2 бр. Дръжка за джойстик за контролер PS5, Джойстик за палеца, Мек Силиконов Калъф, Дръжка за Джойстик, Капак за комбинации Геймпада, Капак за улавяне на палеца, Сменяе?

2 бр. Дръжка за джойстик за контролер PS5, Джойстик за палеца, Мек Силиконов Калъф, Дръжка за Джойстик, Капак за комбинации Геймпада, Капак

BGN 2.00
Налично
Налично

【СТРАХОТЕН ДИЗАЙН текстури】 - Готин дизайн текстури добавя жизненост на вашите играчи и прави джойстика е по-привлекателна 【ФУНКЦИЯ】 - Увеличете височината на контролер, за да се намали възпаление на китката, ръката и палеца си, желаейки по този начин по-точни игри на действие. 【ПРИЛОЖИМИ обекти】 -Материал ABS и силикон, има защита от околната среда, удар и устойчивост на надраскване.Специално разработен за играта джойстик PS5 силиконов стик осигурява комфортно управление. 【ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ】 - на Разположение 4 цветове, за да отговарят на нуждите на различни групи от хора. 【Професионално сервизно обслужване】-Ние гарантираме, че стоката е на 100% абсолютно ново.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, тогава ние ще положим всички усилия, за да ги решим за вас и да ви даде задоволителен отговор. 【СТРАХОТЕН ДИЗАЙН текстури】 - Готин дизайн текстури добавя жизненост на вашите играчи и прави джойстика е по-привлекателна. 【ФУНКЦИЯ】 - Увеличете височината на контролер, за да се намали възпаление на китката, ръката и палеца си, желаейки по този начин по-точни игри на действие. 【ПРИЛОЖИМИ обекти】 -Материал ABS и силикон, има защита от околната среда, удар и устойчивост на надраскване.Специално разработен за играта джойстик PS5 силиконов стик осигурява комфортно управление. 【ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ】 - на Разположение 4 цветове, за да отговарят на нуждите на различни групи от хора. 【Професионално сервизно обслужване】-Ние гарантираме, че стоката е на 100% абсолютно ново.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, тогава ние ще положим всички усилия, за да ги решим за вас и да ви даде задоволителен отговор. Хладно текстурный дизайн придава жизненост на вашите играчи и прави джойстика е по-привлекателна. Увеличете височината на контролер, за да се намали възпаление на китката, ръката и палеца си, желаейки по този начин по-точни игри на действие.

Подробности

Item Type:
Thumbstick
Material:
ABS + silicone
Quantity:
2Pcs
Applicable Equipment:
For PS5 game joystick
Package List:
2 x Thumbstick :

Подобни продукти в категория