• Новинка
Файл за търговия с карти, Файла за търговия с карти с капацитет от 480 Картички с 60 Подвижни ръкави, Държач за подаване на Картички с 4 Джоба, Колекционерски Албум за м?

Файл за търговия с карти, Файла за търговия с карти с капацитет от 480 Картички с 60 Подвижни ръкави, Държач за подаване на Картички

BGN 7.30
Налично
Налично

【Най-добрите подаръци за деца】 Идеален подарък за деца 3-12 години, в който може да сложите любимите си картички и носят със себе си, за да се похвали с тях в училище и в домовете на приятелитеПредназначен за любителите на търговски картички!Трябва да бъде, ако имате куп картички. 【Специални детайли】 Файл за търговски картички изработени от висококачествена изкуствена кожа, през която да не се просмуква вода или дъжд.основният материал прозрачни плочки за карти - прозрачен полипропилен, издръжливи, не съдържа киселини, водоустойчив, сверхпрочный, който не загибает карти, предпазва картата си от избледняване и появата на петна. папка за визитки с 4 джобове като път с подходящ размер за деца или възрастни, за да се носи с каишка на китката.Мека външния си вид перфектно. 【4-Околовръстен папка на 60 Страници】 Конструкция с 4 кръгчета удобен за добавяне или премахване на листа, по желание. Папка с 4 джоба на 60 страници с капацитет до 480 картички, осигуряване на достатъчно места, за да подредим всичките си карти. 【Мултиплен защита】 Файл за търговски картички изработени от здрав и водоустойчив полиуретанова материал за лесно почистване, нашата файл за картички има добра прах и влагостойкостью.Отличен за събиране и съхранение на търговски карти или като албум за ученически пособия. 【Применимая карта】 Нашият метален шкаф корици за търговия с карти е съвместим с карти, стандартен размер, като Fuji mini Polaroid photos, игра на карти Yu-Gi-Oh, Skylanders, футболни картички, бейзболни картички, игра на карти MTG, игри с Dutch Blitz и т. (търговски карта в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория