• Новинка
5 Опаковки Акрил притежателя за сигнализация, 8,5x11 инча, Пластмасова Поставка за дисплея Пластмасов Държач за хартия, Двупосочен Т-Образен Тенис на Притежателя за Т?

5 Опаковки Акрил притежателя за сигнализация, 8,5x11 инча, Пластмасова Поставка за дисплея Пластмасов Държач за хартия, Двупосочен

BGN 7.93
Налично
Налично

[Качествен материал] Пластмасови държачи за табели са изработени от качествен акрил, който е здрав и дълъг животАкрил лесен за почистване, устойчив на надраскване, рекламни снимки се вижда ясно и ефективно. забележка : За да се получи наистина ясно на дисплея, моля, махнете защитното фолио преди да използвате. [Двустранен дисплей] Пластмасов държач дисплей може да показва две означения (отпред и отзад), можете да поставите на различни реклами, плакати, менюта за показване на различно съдържание. [Лесна за употреба] Основата, на притежателя на знака е изпълнено с триъгълни канали за подобряване на устойчивостта, може здраво да стои на всяка равна повърхност.В долната част на акрилни надписи има отвор, през който може лесно да качвате и промяна на места за вашите снимки или реклами. [Многократно използване] Притежателят на знака широко се използва в живота.Като показва вашите реклами, брошури, листовки, сертификати, снимки, меню, може да се използва в офиса, хотела, библиотека, училище, църква, ресторант, бар, конференция, изложение, ярмарочном показва, сватбени събития и т. [Опаковката съдържа] В опаковка от 5 броя акрилни притежателя за означения.Всеки размер на 8.5 × 11 инча / 21,6 х 27,9 виж Поставки за знаци са опаковани в кутия и пяна, за да се осигури тяхната доставка в перфектно състояние.Диамантена полиране, процесът на рязане създава заоблени ъгли и шийн finish ръбове, които няма да навредят на вашите ръце.Т-образна основа за стабилност, на която притежателят на марка може да стои самостоятелно на всяка маса.Е покрита със защитни филм, които ефективно предпазват притежателя на марката от надраскване по време на транспортиране.Моля, преди да използвате махнете защитното фолио с подложка за дисплея.

Подробности

Подобни продукти в категория