• Новинка
Кутии за яйца в насипно състояние, 60 опаковки, Прозрачни пластмасови празни кутии за яйца с безплатен етикет, сигурно могат да се настанят до 12 яйца, идеален за демо?

Кутии за яйца в насипно състояние, 60 опаковки, Прозрачни пластмасови празни кутии за яйца с безплатен етикет, сигурно могат

BGN 15.99
Налично
Налично

Среден размер - За всяка кутия може да побере до 1 дузина пилешки яйца обикновен размер!Моля, изберете голям размер за особено големи пиле и патица на яйца; Средни размери : 7,68 х 5,71 х 2,56 инча (19,5 х 14,5 х 6Прозрачна и видима - прозрачната пластмаса позволява лесно наблюдение на състоянието на яйца по всяко време.Чудесно за съхранение на яйца, рафтовете с продукти и магазини за хранителни стоки.Трайни и многократна употреба - Плътна бутон за затваряне и конусовидна опора запазват яйца стабилни и безопасни в кутия.Картонени кутии за яйца може да се измие и да се използва отново.Подходящ за рециклиране - Изработен от безопасен PET пластмаса, не съдържат токсични вещества и мирис, който лесно се рециклира.Комплектът включва : - 60 опаковки, прозрачни пластмасови картонени кутии от яйца (всяка с капацитет до 12 яйца), 60 допълнителни безплатни печат с дата. Подходящ за кокошите яйца от s до много големи размери. Имаме и картонени кутии за пъдпъдъчи яйца. Картонени кутии за яйца се предлагат в 6, 12, 24 диагноза за яйца. Яйцата се вижда благодарение на тази прозрачни и здрава пластмасова кутия за яйца. Многоярусная дизайн идеален за хладилници. Осигуряване на отлична защита на яйца. Идеално за това, за да дарят излишните си яйца в задния двор на своите приятели и съседи.

Подробности

Подобни продукти в категория