• Новинка
vuUUuv Инструмент ръчно изработени от естествен ахат Гуа Ша за лечение на Граничната точка СПА Акупунктурной терапия, включително Чорапи с прилага върху тях точки от?

vuUUuv Инструмент ръчно изработени от естествен ахат Гуа Ша за лечение на Граничната точка СПА Акупунктурной терапия, включително

BGN 4.47
Налично
Налично

♥ Това е скребковый инструмент, изработен от 100% естествен зелен ахатСлед цялостно полиране на ръка край са много заоблени.Ахат притежава изключителен енергийно поле, много е здрава и красива и е идеална изходна суровина за скреперна инструменти. ♥ Това е естествено средство за гваш от зелен ахат чудесно за шията, лицето, задната страна на четката, китката, е подходящ за цялото тяло.Предлагаме ви най-пълен курс масаж. ♥ Професионален масажист : след Пускането на лечебни чорапи за рефлекс зона стоп, можете да се възползвате от пръчка за акупунктурните точки или скребковой дъска, което прави професионален масаж на рефлексните точки е много лесно.Скоро ще станеш на всеобщата любимата семейна масажистка. ♥ Керамична поставка за тамян Song ceramic kiln (в Дэхуа, Fujian) Технология на печене се предаваше на древния Изток в продължение на хилядолетия, и тази поставка за тамян е изработена в Дэхуа, древен град с дълга история.С помощта на набор от скреперна дъски, можете да се запали клечка, тамян, ще се подобри здравето и да се чувствате по-щастливи и по-свободни. ♥ Инструкции за акупунктурному масаж стоп ще ви помогнат да овладеят тази професионална техника на масаж за кратко време.vu UUuv ви предоставя безупречно сервизно обслужване.Ако не сте доволни от стоки, ние обещаваме да приеме връщане или замяна без никакви условия. инструмент за премахване на остатъци от 100% естествен ахат ръчно изработени, фасциальный расцепитель, инструмент за премахване на остатъци от физиотерапия, стъргало за мускулите, подходящ за цялото тяло, включително чорапи с точки за размисъл на крака в тях.

Подробности

Подобни продукти в категория