• Новинка
Винтове с муфа глава 1/4-20x5 , 20 броя от неръждаема стомана 304 са 18-8, Шестостенни устройство с шестигранным жак, Частична резба, Черен Оксид от SG TZH (с шестигранным ключ)

Винтове с муфа глава 1/4-20x5 , 20 броя от неръждаема стомана 304 са 18-8, Шестостенни устройство с шестигранным жак, Частична

BGN 16.19
Налично
Налично

Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ - Болтове с муфа глава SG TZH са изработени от висококачествена неръждаема стомана са 18-8 (304), която има по-висока устойчивост на корозия и антикоррозийным ефект, отколкото обикновен болт, по-дълъг живот, не е лесно да се повреди, по-здравРазмер на продукта - Диаметър на конци : 1/4"; Стъпка на резба : 1/20"; Дължина на винта : 5".Диаметър на главата : 0,37 инча.Височина на главата : 0,248". Размер на шест двустранен с : 3/16". Моля, проверете спецификациите на фигура 2. ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ - Винтове с муфа глава Болтове може да се използва широко в битови и офис техника, коммуникационном оборудване, монтаж на кораби, машини и малък ремонт в магазини, гаражи или скрепителни елементи за мебели за дома.Ценна опаковка И лекота на използване - В този пакет винтове-болтове с муфа глава съдържа 20 броя, те са идеални за използване в дома, в офиса или на работното място.ИНТИМНИ УСЛУГИ - SG TZH се фокусира върху удовлетвореността на клиентите, ако имате някакви въпроси или не сте доволни, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим всичките си проблеми в възможно най-скоро.Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ - Болтове с муфа глава SG TZH са изработени от висококачествена неръждаема стомана са 18-8 (304), която има по-висока устойчивост на корозия и антикоррозийным ефект, отколкото обикновен болт, по-дълъг живот, не е лесно да се повреди, по-здрав.Размер на продукта - Диаметър на конци : 1/4"; Стъпка на резба : 1/20"; Дължина на винта : 5".Диаметър на главата : 0,37 инча.Височина на главата : 0,248". Размер на шест двустранен с : 3/16". Моля, проверете спецификациите на фигура 2. ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ - Винтове с муфа глава Болтове може да се използва широко в битови и офис техника, коммуникационном оборудване, монтаж на кораби, машини и малък ремонт в магазини, гаражи или скрепителни елементи за мебели за дома.Ценна опаковка И лекота на използване - В този пакет винтове-болтове с муфа глава съдържа 20 броя, те са идеални за използване в дома, в офиса или на работното място.

Подробности

Подобни продукти в категория