• Новинка
YAWALL 3D Цветни Висулки за дизайн на ноктите - Окачване за нокти, Цветни Камъни за нокти с плоска задна част, 3D Аксесоари за нокти за декорация на нокти DIY Занаятите (Роз?

YAWALL 3D Цветни Висулки за дизайн на ноктите - Окачване за нокти, Цветни Камъни за нокти с плоска задна част, 3D Аксесоари за нокти за декорация

BGN 3.33
Налично
Налично

➤250 бр 3 D цветя суспензии за дизайн на ноктите : Съдържа 10 мрежи с бели 3 D цветя с различни размери, един окото с мини топки от розово злато и една мрежа с изкуствени перли за ноктиСъздаване на различни дизайни на нийл арт, за да направят ноктите по-гламурными. ➤ Лесно да се съхранява и да се разграничи : Набор от цветове за нокти, опаковани в прозрачна акриловую кутия.Има 12 нишки за съхранение на различни размери и видове поотделно.Това е много удобно и спестява много време на създаването на нийл арт. ☀ Широко приложение : Идеално цвете за декорация на нокти.Може да се използва като украшение за повечето предмети, за да ги направи уникални.Дрехи и бижута със собствените си ръце, изработване на картички и албуми за албуми, украса за преносими компютри и калъфи за телефони и др. ➤ Дизайн, с фиксирана облегалка и лесна употреба : 3 D ключодържатели за нокти под формата на цветя, изработени от висококачествен материал и могат безопасно да бъдат нанесени върху повърхността на вашите собствени нокти и изкуствени. ➤ Модни и красиви висулки за ноктите с цветове : идеален подарък за приятели, приятелка, съпруга и майка.Пълно задоволяване на техните нужди в хоби и поделках със собствените си ръце.YAWALL 3 D цветни висулки за дизайн на ноктите, висулки за нокти, Цветни камъни за нокти с плоска задна част, 3 D аксесоари за нокти за декорация на нокти DIY Занаятите.

Подробности

Подобни продукти в категория