• Новинка
Силиконов тампон за Бродерия, Силиконово килимче за рисуване с чаша, Голям Силиконов килим за рисуване за Бродерия, Силиконово килимче за бродерия във формата на с?

Силиконов тампон за Бродерия, Силиконово килимче за рисуване с чаша, Голям Силиконов килим за рисуване за Бродерия, Силиконово

BGN 10.19
Налично
Налично

?【Достатъчно голям размер】 : силиконова живопис изтривалки с размери 20 × 16 инча, перфектен размер и дебелина, достатъчно големи, за да възпрепятства осеяна с петна от бояЕфективно предпазва бюрото от надраскване и петна при изготвяне на всякакви изделия ръчна изработка.Той не е деформиран и не се скъса лесно. ?【Лесно почистване и съхранение】 Эпоксидную смола/лепило /боя може восък веднага след втвърдяване, артистичен силиконов тампон може да се изплаква с вряла вода или със студена вода, избършете с кърпа и топла сапунена вода.Лесно се сгъва или да се ограничи до минимум, заема малко място, удобно за съхранение и переноске, могат да се мият в съдомиялна машина. ?【Удобен дизайн】.На всеки силиконовом лист има 17 подноси за боя, които могат да съдържат няколко цвята поотделно и могат да бъдат смесвани в няколко цвята.Той също е снабден сгъваема чаша за почистване на четки, които могат да извадят за почистване и лесна смяна на водата, което позволява навреме да почистите вашата четка. ?【Висококачествен силиконов материал】 силиконов тампон за бродерия изработена от 100% хранително силикон, огнеупорни, нескользящий, антипригарный, водоустойчив, не выцветающий, не оставляющий петна, за многократна употреба, лесно е деформиран, или е препълнен. ?【Широко приложение 】 чудесно за diy, бижута, епоксидни смоли, хартия, изкуство, живопис, нийл-арт, пластилин / глина, scrapbooking, бебешки кърпички, на каботажните и други занаяти собствените си ръце. ?【Достатъчно голям размер】 : силиконова живопис изтривалки с размери 20 × 16 инча, перфектен размер и дебелина, достатъчно големи, за да възпрепятства осеяна с петна от боя.Ефективно предпазва бюрото от надраскване и петна при изготвяне на всякакви изделия ръчна изработка.Той не е деформиран и не се скъса лесно. ?【Лесно почистване и съхранение】 Эпоксидную смола/лепило /боя може восък веднага след втвърдяване, артистичен силиконов тампон може да се изплаква с вряла вода или със студена вода, избършете с кърпа и топла сапунена вода.Лесно се сгъва или да се ограничи до минимум, заема малко място, удобно за съхранение и переноске, могат да се мият в съдомиялна машина.

Подробности

Подобни продукти в категория