• Новинка
Водоустойчиви Кутии за съхранение byg 24L, Штабелируемые Сгъваеми кутии за съхранение на стоманена рамка с подсилена дръжка, изработена от дебел плат, за Завивки, укр?

Водоустойчиви Кутии за съхранение byg 24L, Штабелируемые Сгъваеми кутии за съхранение на стоманена рамка с подсилена дръжка, изработена

BGN 3.00
Налично
Налично

· Всяка чанта за съхранение е разработена с капацитет 24 л · В една чанта за съхранение може да се побере 8 облекла. · Всяка кутия за съхранение има пакети с дървени въглища, който ще подобри условията на съхранение вашата екипировка. 【Сверхпрочная И здрава тъкан】 : Тази кутия за съхранение е изработен от ленена тъкан и прошитых шевове на високо равнище, за повишена здравина и продължителна употреба. 【Вградена конструкция от дебели стоманени】 Има три дебели стоманени ръкохватки, даващ органайзеру по-добра форма и по този начин по-удобни за подреждане. 【Малък капацитет 15,7 "x 11,8"x 7,9" 】 Кутия за съхранение на BAYIGE има размери 40 x 30 x 20 см / 15,7 x 11,8 x 7,9 инча.Той е идеален за съхранение на сезонни стоки-дрехи и предмети от бита.По-компактен и осигурява допълнителна защита на вашите неща. 【КОНСТРУКЦИЯ ВОДОУСТОЙЧИВА ПОКРИТИЕ】 Здрав плат с добавянето на водоустойчив ламиниран долния покритие осигурява безопасността на вашите дрехи и одеяла в сухо състояние. 【ПРОЗРАЧЕН ПРОЗОРЕЦ 】 Чанти за дрехи BAYIGE снабдени с две прозрачни прозорци.Удобно видите, че ще ви постави в действа парцал пакет, и това ще ви спести повече време при търсене на някакъв дрехи. 【Сверхпрочная И здрава тъкан】 : Тази кутия за съхранение е изработен от ленена тъкан и прошитых шевове на високо равнище, за повишена здравина и продължителна употреба. 【Вградена конструкция от дебели стоманени】 Има три дебели стоманени ръкохватки, даващ органайзеру по-добра форма и по този начин по-удобни за подреждане. 【Малък капацитет 15,7 "x 11,8"x 7,9" 】 Кутия за съхранение на BAYIGE има размери 40 x 30 x 20 см / 15,7 x 11,8 x 7,9 инча.Той е идеален за съхранение на сезонни стоки-дрехи и предмети от бита.По-компактен и осигурява допълнителна защита на вашите неща. 【КОНСТРУКЦИЯ ВОДОУСТОЙЧИВА ПОКРИТИЕ】 Здрав плат с добавянето на водоустойчив ламиниран долния покритие осигурява безопасността на вашите дрехи и одеяла в сухо състояние.

Подробности

Подобни продукти в категория