• Новинка
Тава за кучета и котки KANG-L с Лъжичка Срещу Пръски, Кучешки тоалетна, Кутия за котешки тоалетни, Тоалетна за домашни любимци, Носилка за Екскременти, Тренировъчен Пя?

Тава за кучета и котки KANG-L с Лъжичка Срещу Пръски, Кучешки тоалетна, Кутия за котешки тоалетни, Тоалетна за домашни любимци, Носилка за

BGN 3.33
Налично
Налично

Кутия за котешки тоалетни с отворен покрив конструиран така, че да осигури котка достатъчно място и бърз достъпВ комплекта са включени лъжичка за боклук, удобен за използване. 100% чисто нов и високо качество.Разборная дизайн за лесно почистване.Изработен е от екологично чист полипропилен, сигурно за вашия домашен любимец. Екологичен : Изработен е от висококачествена пластмаса, нетоксичен и экологичен, не съдържа бисфенол А и фталатов, не причиняват вреда на тялото на домашен любимец, безопасно за употреба. Полузакрытый дизайн : Полуоткрытая форма на котешки тоалетни, за да отговори на котешки навици, кръгла форма, уголемено пространство, по-добра циркулация на въздуха, ефективното намаляване на бактериите, по-фин внимание към здравето на котките.Вид на продукта : Кутия за котешки тоалетни Цвят : розов синьо-сиво Материал : Пластикразмер : 40*35,5* 12 см, 48*40* 14 см, 48*40*14 смВес : 400-900 гупаковка в комплекта са включени : 1 х чекмедже за котешки тоалетни 1 х совоктолько горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Подробности

Подобни продукти в категория