• Новинка
NUOBESTY 3 Комплекта за Стенен монтаж Домашен дисплей за най-малките с Болтове за реклами, Бутони, Небето-Синьо Corkboard дъска, Бележка за Окачване на Табла, декорация за Ст?

NUOBESTY 3 Комплекта за Стенен монтаж Домашен дисплей за най-малките с Болтове за реклами, Бутони, Небето-Синьо Corkboard дъска,

BGN 14.32
Налично
Налично

Обяви за стени са Изработени от висококачествена филц, материал EVA, Апликации за табла за съобщения има и може да бъде в продължение на дълго времеЛента за обяви : Произведени от висококачествена филц, материал EVA, ленти за обяви служат и могат да служат дълго време.Декоративна дъска за демонстрация : Креативен и удобен дизайн е прост и лесен за употреба, спестяване на вашето време.Бутони за палеца за корк дъска : Лесна и удобна за инсталиране и използване обяви изглежда много стилно и полезно.Есенна обяви : Филц и материал EVA правят уплътнение обяви трудна и лесен за използване.Обяви за стени са Изработени от висококачествена филц, материал EVA, Апликации за табла за съобщения има и може да бъде в продължение на дълго време.Лента за обяви : Произведени от висококачествена филц, материал EVA, ленти за обяви служат и могат да служат дълго време.Декоративна дъска за демонстрация : Креативен и удобен дизайн е прост и лесен за употреба, спестяване на вашето време.Бутони за палеца за корк дъска : Лесна и удобна за инсталиране и използване обяви изглежда много стилно и полезно.Есенна обяви : Филц и материал EVA правят уплътнение обяви трудна и лесен за използване.Списък на пакетите 18 x информационни табла 3 x кутия с бутони за палеца Характеристики -Филц и материал EVA правят уплътнение за табла за съобщения трудна, а пухкава ленти за бележки лесни за употреба. -Креативен и удобен дизайн за лесна и удобна за използване, спестява време на стенни дъска. -Са с отлично материал, безопасни и имат по-дълъг живот. - Цвят : стенни дъска за писма, небесносин - дебелината Им позволява добре да се заключва бутоните и стена от въздействието на дъската за съобщения с бутони.97 X0 аксесоари за домашния офис. -Материал : EVA, ленти за почувствах дъски -Изискан дизайн и качество на изработката, а също така те са добри подаръци за приятелите си. Информация за стоки, Филцови дъска може да помогне да си поставя цели и планове, да се организират обучение, работа и живот, а също така лесно да отговарят на вашите различни нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория