• Новинка
Пот Реално усещане, Гърне за деца, Тоалетна за Приучения Детето На Гърне, Имитация на Тоалет за Приучения на детето към Гърне Преносим Сгъсти полиуретанова възглав?

Пот Реално усещане, Гърне за деца, Тоалетна за Приучения Детето На Гърне, Имитация на Тоалет за Приучения на детето към Гърне Преносим Сгъсти

BGN 26.29
Налично
Налично

【【Материал】 : В възглавница на тази на продукта се използва изкуствена мека възглавница, мека и твърда, висок комфорт, сигурно материал, топлина през зимата, през лятото не се зацапва бедрата, грижи се за кожата на бебето 【【МОДЕЛИРАНЕ】 : Имитация на дизайна на тоалетната за възрастни, независим тоалет, за да помогне на детската когнитивным туалетам, удобни за използване, сръчни, за да преминете в тоалетната за възрастни. 【【МОДЕЛИРАНЕ】 : В този продукт се използва мультяшное моделиране, ярки цветове, съответстващи на предпочитанията на вашето бебе, така че бебето ще се хареса да използва тоалетната, помогнете на бебето приучиться на обличане. 【【ДИЗАЙН】 : Този продукт е снабдено с подвижна облегалка, грижеща се за крехката гръбначния стълб на детето, ергономична и удобна облегалка, предотвращающей легнало в бебето при използване на тоалетна, което дава на бебето по-голямо чувство за сигурност. 【【Стабилен】 : Дизайн предотвратяване отделяне на урина, изпъкнала предната част задълбочава стол, принудителна урината не отделят екскременти, могат да се използват като бебета от мъжки, така и женски пол, подсилен дизайн на предната част на стелажи, така че бебето удобно да се ползват тоалетна.Параметри : Тип на продукта : Детски горшокматериал : PP, ПУ, PVCПосылка : 1 х Детски пот.

Подробности

Item Type:
Baby potty
Material:
PP, PU, PVC
Package List:
1 x Baby Potty

Подобни продукти в категория