• Новинка
4 Опаковки Крушки, за хладилник, за A15 с Мощност 5 Вата в еквивалент на 60 W, led крушки за фризера IP54 Водоустойчив, 120 В E26 5000 До Дневната Бял 450 Лумена, Енергоспестяващи Кр?

4 Опаковки Крушки, за хладилник, за A15 с Мощност 5 Вата в еквивалент на 60 W, led крушки за фризера IP54 Водоустойчив, 120 В E26 5000 До

BGN 2.33
Налично
Налично

Водоустойчив алтернатива тепловыделяющим лампочкам, led лампа Unfusne излъчва чиста бяла светлинаТова ще красят вашата всекидневна, самостоятелен санитарен възел, хладилник или фризер и т. Работна температура лампи : -20 ℃-45 ℃, широко приложение в хладилници, фризер, таван вентиляторах, висящи светильниках, тоалетката масичката в банята.Нашите водоустойчив крушки за фризера капацитет от 5000 До са изработени от висококачествени огнезащитни материали, сверхбезопасного за околната среда и не съдържат живак.Сигурно за домашна употреба, не съдържа инфрачервени или вредните ултравиолетови лъчи.По-сигурен и издръжлив, смягчите осветление за очите. Led лампи за хладилник с мощност от 5 W имат светъл дневен бял цвят и са идеален заместител на традиционните лампам с нажежаема жичка с мощност 40 W за фризера.Спестете много енергия и увеличаване на срока на експлоатация до 30 000 часа.Led лампа за хладилник A15 по-энергосберегающая, използва по-малко електроенергия, лампа за фризера с дълъг срок на служба. лампи за хладилник с 40 Вата 120, В приятна и малки, така че е лесно бързо да се замени, те не стърчат, като при CF.Досега крушки работи чудесно.Може да се използва в хладилника, настенном светильнике, настолна лампа.Лесна инсталация, малък компактен размер, широко приложение.Тези led лампи за хладилник с капацитет от 5000 До имат светъл дневен бял цвят и са идеален заместител на традиционните лампам с нажежаема жичка с мощност 60 Вата за фризера.Спестете много енергия и увеличаване на срока на експлоатация до 30 000 часа.С цокъл E26 тези led лампи капацитет от 5000 До отлични за хладилници, всички видове лампи, баня (с парна душ кабина), кухненски или други подходящи вентилатори.Пълно задоволяване на вашите различни нужди. ? ? 【4 опаковки крушки, за хладилник, за】 Спестяване на повече от 4 опаковки.Тази led лампа A15 е идеален за осветяване на хладилници или фризери с малко отделяне на топлина и висока ефективност на осветление.Клас на водонепропускливост IP54, а допустимата работна температура е от +-20 ℃ до45 ℃. ??【Опазване на околната среда и високо качество на】 Нашите водоустойчив крушки за фризера капацитет от 5000 До са изработени от висококачествени огнезащитни материали, супер екологичен, без съдържание на живак.

Подробности

Подобни продукти в категория