• Новинка
YANJING Дървена Котешки Къщичка за Домашни Котки, Шкаф за Мебели за котки, Луксозен Многофункционален Котешки Етажната собственост, Къщичка за Дивите Котки, Бездомни ?

YANJING Дървена Котешки Къщичка за Домашни Котки, Шкаф за Мебели за котки, Луксозен Многофункционален Котешки Етажната собственост,

BGN 7.36
Налично
Налично

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕН КОТЕШКИ КЪЩА】 Тази котешка вила изработени от истинско дърво, което е нетоксично, безвредно и без мирисДебело дърво, което прави цялата кошачью вила здрава и стабилна.Повърхността е многократно полира ръчно в продължение на 20 пъти.Докосването е приятно и няма да навреди на Котката;. 【ИНТИМНО ДИЗАЙНЕРСКА КЪЩА】Вратата котешки вили е направена от висококачествен стъклен материал с висока разделителна способност, прозрачно, което позволява да гледате котка, просторно пространство удобно и дышащее; Малка задвижваната за влизане и излизане на котката е изработена от акрил материал, който позволява на котката лесно да се движите;. 【ПРОСТОРЕН ЗА МАЛКИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】Дървена приют за домашни любимци широка и просторна отвътре, осигуряване на отворено просторно място за почивка, игри и сън на вашите любимци. 【МЕБЕЛИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ както от ХОРА, така и ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】 Този продукт представлява не само котешки къща, но и човешката мебели.Можете да го използвате като прикроватного маса, приставного масичка, поставка за крака, декориране на всекидневна, а самият той лесно се съчетава със стила на мебели. Гладка дървена повърхност, лесна за почистване. 【ГАРАНЦИЯ】 Моля, обърнете внимание, че поради особената природа на дървени изделия, в процеса на логистиката, ако планината е повреден, можете да се свържете с нашата компания.Ние ще ви изпратим нови аксесоари възможно най-скоро.Дървена закрит котешки къщичка - идеалното допълнение към семейството, дома на огнището!Light luxury house cat - погрижете се за вашата прекрасна семейството и създаване на изключителна къща за домашни любимци, съответстващи на здравните стандарти.Като се има предвид всичко по-горе, аз определено бих препоръчал да купя това, ако искате да предоставят на своите котки от повече място през нощта или просто малко да се пенсионират!име на функцията : корпус за котки Материал : многопластов дъска от масивно дърво (влага, лесно е деформиран, по-экологична).

Подробности

Подобни продукти в категория