• Новинка
DOITOOL Дръжки на гардероба Дръжка Плъзгаща се врата 6шт Антикварен Шкаф Реколта Дръжка чекмедже на шкафа дръжка Винтажное Пръстен, дръжка, Дръжки Антикварен Кутия Пр?

DOITOOL Дръжки на гардероба Дръжка Плъзгаща се врата 6шт Антикварен Шкаф Реколта Дръжка чекмедже на шкафа дръжка Винтажное Пръстен,

BGN 0.33
Налично
Налично

Дръжки на гардероба -химикалки в ретро стил ще донесат елегантност и изисканост във вашия гардеробТягата за модулни мебели - Изработен от материал от с сплав, устойчив, не са податливи на корозия или деформация и имат дълъг живот.Чекмеджето е много подходящ за шкафове, чекмеджета, гардеробных и т. с широк спектър от приложения.Дръжки за плъзгащи врати - лесен за инсталиране и използване, можете лесно да замени старата дръжката, това ще бъде добра замяна за вас.Дръжки на вратите на гардероба-купе - отлично качество на изработка, елегантна и красива, сигурен и издръжлив, вашият добър избор.Списък на пакетите 6 x повдигащи пръстени за кабинет Особености - Материал : цинк сплав - Тяга в ретро стил придават елегантност и изисканост на вашия гардероб. - Лесен за инсталиране и използване, можете лесно да замени старата дръжката, това ще бъде добра замяна за вас.08in - Отлично качество на изработка, елегантна и красива, сигурен и издръжлив, вашият добър избор. - много подходящ за шкафове, чекмеджета, гардеробных и т., с широк спектър от приложения. - Изработен от висококачествен материал, безопасно и трайно, с добра консистенция, може да ви служи дълго време.Информация за стоки, Тези прибиращи пръстени за чекмеджета, изработени от сплав с със система за качество на производство, което може да издържи дълги часове използване.Тези дръжки са направени в ретро-стил и цвят, който изглежда стилно и елегантно.Може да се използва широко в различни вратата, като шкафове, гардероби, чекмеджета и т.

Подробности

Подобни продукти в категория