• Новинка
Подобри своята игра на билярд с помощта на 10 бр. накрайници за щеката - Пълен набор от билярдни принадлежности за ремонт и подмяна на щеката асортимент от накрайниц?

Подобри своята игра на билярд с помощта на 10 бр. накрайници за щеката - Пълен набор от билярдни принадлежности за ремонт и подмяна на

BGN 0.33
Налично
Налично

Качествени материали : Нашите уши за биячите са изработени от висококачествени материали, които са износостойкими и трайни, осигуряващи дълъг срок на употребаМека текстура : Тези накрайници с мека текстура ще подобрят производителността на вашия билярд, осигуряване на добро сцепление и контрол.Лесна употреба : Благодарение на малък и гъвкавост на дизайна на тези уши са лесни за носене и прикрепят към древку на щеката.Просто прикрутите и възпроизвеждане, което го прави чудесен аксесоар за вашия бильярдного на щеката.Отлично средство за замяна : Като необходим продукт за чести играчи в басейн и снукър, тези накрайници са отличен заместител на билярдна киям с навинчивающимися топчета.Това също така дава възможност бързо да възстановите по време на игра.Гаранция за удовлетвореност : Ние подкрепяме нашите продукти и предлагаме безусловно връщане в рамките на 180 дни.При възникване на всякакви въпроси или проблеми нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги готов да ви помогне.Закупете този набор от аксесоари за билярд с увереност.Въведение : Представяме ви перфектното допълнение към вашия бильярдному наддаване - 10 накрайници за щеката!Изработени от висококачествени материали, тези навинчивающиеся уши за билярдна щека трайни и износостойки, осигурява дълъг срок на експлоатация Благодарение на мека текстура, те осигуряват отлично представяне по време на игра. Тези накрайници за билярдна щека е лесно за носене и инсталирате, което ги прави отлични за проекти за производство на билярдни реплика със собствените си ръце. Те са необходимо сменен инструмент за любителите на билярда и може да се използва като заместител на билярдна щека с навинчивающимися топчета. Този набор от аксесоари за билярд е необходим на всеки, който играе в пуул или снукър, чрез осигуряване на бърз ремонт по време на игра. Придобиване включва накрайници за билярд. Накрайници за билярдна щека.

Подробности

Material:
Plastic Color

Подобни продукти в категория