• Новинка
Първоначалните Обеци-карамфил под формата на сърце за момичета, Хипоалергенни Обици за Момичета от Сребро S925 Проби, Покрит с Розово Злато Обеци с Фианитами за моми?

Първоначалните Обеци-карамфил под формата на сърце за момичета, Хипоалергенни Обици за Момичета от Сребро S925 Проби, Покрит с Розово Злато

BGN 2.33
Налично
Налично

Първоначалните обеци-карамфил бъдат главни букви от А до Я Изберете първоначалните си обеци, инициали на най-добрите си приятели или инициалите на вашето семейство.Първоначалните обеци точка на това, че вие помежду си.Това е значимо украса за момичета.Първоначалните обеци-розово за момичетата са с уникален дизайн, изискан и класически.Това ви издадат и ще направите впечатление на другите.Искрящ кубичен цирконий AAA + на хипоалергенни обеци - ключ към това, за да ви направи най-ярка в никакъв случай.Материал : Rose gold / Бяло злато / С покритие.Скъпоценен камък : Кубичен цирконий.Материал за колоната : сребро S925 проба.Дали за рожден ден, празник, специален повод или просто така, защото елегантни обици за момичета - винаги е идеален подарък.Персонални обеци с букви - идеалният подарък за момичета, деца, малки момичета, жени, най-добрите приятелки, съпруги, дъщери или просто за себе си. ● [Размер] : Първоначални обеци-на карамфил във формата на сърце, украсена с кубични циркониями ААА +.Обеци-карамфил с азбука и е подходящ за повечето размери момичета. ● [Материал] : Елегантни обици за момичета, изработени от сребро 925 проба, покрит с бяло злато.Хипоалергенна обици са много леки и удобни в чорап. ● [Идеални подаръци] : Първоначални обеци-карамфил може да се използва като подаръци за момичета-юноши, жени, деца, малки момичета, най-добрият приятелите си и жена си за Коледа, годишнини, Свети Валентин, Великден и рожден ден.Опакован в черна кутия. ● [Класически дизайн] : Обеци-сърца за момичета, уникални по дизайн, лесни и сладки.Буквите на обеци за момичета означават вас и компанията на други хора.Уверете се, че да се открояват и да произвежда впечатление на другите. ● [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно първоначалните обеци-гвоздиках във формата на сърце, можете да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим решение.

Подробности

Подобни продукти в категория