• Новинка
Спортен каишка Maledan 4 Pack, който е Съвместим с джапанки Fitbit Versa 3/Versa 4/Fitbit Смисъл/Sense 2 за жени и мъже, Сменяеми Аксесоари за меки маншети за Fitbit Versa 3/4 и интелигентни часа ?

Спортен каишка Maledan 4 Pack, който е Съвместим с джапанки Fitbit Versa 3/Versa 4/Fitbit Смисъл/Sense 2 за жени и мъже, Сменяеми

BGN 9.99
Налично
Налично

【Мек като облак, леки и издръжливи】: Нашите въжета за спортни часа Fitbit Versa 3 / Sense / Versa 4 / Sense 2, изработени от висококачествен силикон, ултра силна, но е изненадващо мека и лека като копринаКогато си на китката отношение на каишка, това е подобно на докосване освежителен на летния бриз, много благоприятен за кожата и не предизвиква раздразнения. 【Дишаща дизайн с въздушни отвори】:, Благодарение на големия вентиляционным дупките тези водоустойчиви и са защитени от изпотяване въжета позволяват на вода и пот изсъхне бързо, което ги прави по-воздухопроницаемыми от оригинални въжета за Fitbit Versa 3 / Sense / Versa 4 / Sense 2, особено подходящи за плуване, скално катерене, бягане и други видове спортове на открито. 【Безопасна и лесна инсталация】: Тези подобрени въжета Fitbit Versa 3/Versa 4 / Смисъл / Sense 2 за жени и мъже, можете лесно да инсталирате на умни часовници, без да се притеснявате за това, че часовници ще падне от нашите професионални тестове точност и съединители.И можете да инсталирате на каишка за часовник само за няколко секунди, което е много удобно, никакви средства не се изисква. 【Подобрена закопчалка на щифт и вытачки】 : Сладък и здрав бутон във формата на звезда от неръждаема стомана с надеждно улавя водоустойчив каишка за умни часа Versa 3 / Versa 4 / Смисъл / Sense 2, както и допълнителен ремък може да елегантно скрити под него, като се гарантира лекота, елегантност и чистота, за да се предотврати отваряне и заплитане. 【Стилен двуцветен дизайн】 : Maledan well разработва аксесоари за Fitbit Versa 3/ Versa 4 / Смисъл / Sense 2 с красиви цветя и няколко комбинации, по-младежки, ярък и привлекателен, без избледняване на цвета.Тези очарователни гривни са подходящи за вашите рокля в различни случаи, както и ще прекрасни подаръци за вашите приятели и семейство. 【Надеждна и професионална подкрепа】 : Компанията Maledan, произвеждаща и проектирующая въжета за смарт часа, повече от 10 години, могат да станат ваши надеждни приятели и да имат най-професионална и внимателен подкрепа, ако имате някакви въпроси.

Подробности

Подобни продукти в категория