• Новинка
FULINJOY 6 БР., Ексфолиращ Мрежест торбичка за сапун, Вените за образуването на пяна За лице, Бял калъф с шнурком (Случаен цвят)

FULINJOY 6 БР., Ексфолиращ Мрежест торбичка за сапун, Вените за образуването на пяна За лице, Бял калъф с шнурком (Случаен цвят)

BGN 2.49
Налично
Налично

【Трайно и продължително използване на】 Мрежест чувал за сапун от качествен материалПочистване пенящиеся мрежа за лице. Приятен на допир с тялото. 【Подходящ за ежедневна употреба】Тези пенящиеся окото помагат почистващ средства бързо се втрива плътна и нежна пяна, подобна на памук, а след това се мият лицето с пяна, за да се отстрани напълно прояви своята пречистващата сила.Отличен за закачане и съхранение на вашия любим сапун, без да създават безредици в банята. 【Дизайн с завязками】 Дизайн с завязками за лесно и удобно отваряне и затваряне. (Цветът е случаен). 【Размер и опаковка】 За 16 * 9 * 0.12 инча (Д * Ш * В, всеки торбичка). 6 броя в опаковка. 【Широко приложение】 Този набор от нетната мешочков подходящ за опаковане diy, сапуни, свещи, сватбени подаръци.Опаковка от 6 прочистването на пенящихся мрежи за лице Функции : Мрежест торбичка за сапун от качествени материали - за трайно и устойчиво използване.Тези пенящиеся окото помагат почистващ средства бързо се втрива плътна и нежна пяна.Отличен за закачане и съхранение на вашия любим сапун, без да създават безредици в банята.Дизайн с завязками за лесно и удобно затваряне и отваряне.Удобна структура за комфортен допир до тялото.Спецификации : Размер : прибл.12 инча (Д *Ш* В).Цвят своята практика : Бял.Цвят дантела : случаен.Пакетът включва : 6 x нетната мешочков.

Подробности

Подобни продукти в категория