• Новинка
SDGH Хромирани Стъклена Врата на панта За кабинет Стяга за врата на Кабинета на кабинета Хардуер Врата контур (Размер: малка)

SDGH Хромирани Стъклена Врата на панта За кабинет Стяга за врата на Кабинета на кабинета Хардуер Врата контур (Размер: малка)

BGN 2.33
Налично
Налично

съвсем новоСвободно открывающееся дупка, лесен за инсталиране.Област на приложение : за стъкло с дебелина 5-8 см (малки панти) и стъкло с дебелина 8-10 см голяма панта).Той широко се използва за стъклени врати, винен шкаф и така нататък.Само стъклена врата на панта, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени.Свободно открывающееся дупка, лесен за инсталиране.Област на приложение : за стъкло с дебелина 5-8 см (малки панти) и стъкло с дебелина 8-10 см голяма панта).Той широко се използва за стъклени врати, винен шкаф и така нататък.Само стъклена врата на панта, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени.Свободно открывающееся дупка, лесен за инсталиране.Област на приложение : за стъкло с дебелина 5-8 см (малки панти) и стъкло с дебелина 8-10 см голяма панта).Той широко се използва за стъклени врати, винен шкаф и така нататък.Само стъклена врата на панта, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени.Параметри : Материал : Цинк сплавразмеры : както е показано Цвят : сребрист Количество : 1 бр. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва : 1 х Стъклена врата на панта (без търговията на дребно опаковки) на Помещение и включва в себе си основния продукт, както и снимки на други продукти са само за демонстрация.

Подробности

Material:
Zinc Alloy
Dimensions:
As Shown
Color:
Silver
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Glass Door Hinge (without retail package):
The package includes the main product, and the pictures of other products are for display purposes only :

Подобни продукти в категория