• Новинка
Тънка каишка Bling, Съвместим с джапанки Apple Watch за жени 41 мм Серия 7 [Без защитни фолиа], женски силикон блестящ силиконов каучук + калъф-броня с кристали за iWatch от черно?

Тънка каишка Bling, Съвместим с джапанки Apple Watch за жени 41 мм Серия 7 [Без защитни фолиа], женски силикон блестящ силиконов

BGN 6.53
Налично
Налично

【Съвместимост】 Нашия силиконов каучук bling съвместим с Apple Watch SE/Series 8/6/5/4/3/2/1, 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм 45 мм, подходящ за 5,1 "-7,1" (130 мм и 180 мм)За да сте сигурни, че можете да поръчате правилния размер, моля, помогнете проверка на задния панел на вашите часа, преди пускането на поръчката. 【Добро качество】 е Изработен от мек силиконов материал, осигурява приятен за докосване на кожата и безплатна тактильность за вашите китките.Що се отнася до блясък, тогава не е нужно да се притеснявате за това, че той осыплется, защото той е твърдо въелся в слой на кожата отвън.Ние винаги предлагаме на нашите клиенти продукти с добро качество. 【Diamond Shine Case】 Идва с брилянтен калъф-броня система за PC с кристали (в комплекта не са включени защитно фолио за екрана), предпазва ръба на вашите часа, ще смарт часовници красиви и блестящи. 【Прекрасен подарък】 Този калъф за гривна изглежда блестящо, което ще ви позволи да се насладите на всички популярни рокля или повод.Това ще бъде най-добрият подарък за Свети Валентин, Годишнина от сватбата, Ден на благодарността, Ден на раждане, Ден на майката, Коледа и т. 【Осъществяване】 1 * каишка за Apple watch bling + 1 * калъф-броня с диаманти (без защитно фолио за екрана).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, ние ще решим проблема възможно най-скоро в рамките на 24 часа. 【Съвместимост】 Нашия силиконов каучук bling съвместим с Apple Watch SE/Series 8/6/5/4/3/2/1, 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм 45 мм, подходящ за 5,1 "-7,1" (130 мм и 180 мм).За да сте сигурни, че можете да поръчате правилния размер, моля, помогнете проверка на задния панел на вашите часа, преди пускането на поръчката. 【Добро качество】 е Изработен от мек силиконов материал, осигурява приятен за докосване на кожата и безплатна тактильность за вашите китките.Що се отнася до блясък, тогава не е нужно да се притеснявате за това, че той осыплется, защото той е твърдо въелся в слой на кожата отвън.

Подробности

Подобни продукти в категория