• Новинка
TQQT САМ Лапне Куката Килими, Комплекти, Възглавници Килим Матов Калъф Ръчна изработка Карикатура Бродерия Калъфка за Плетене на една Кука, Ръчно изработени Ръкодел?

TQQT САМ Лапне Куката Килими, Комплекти, Възглавници Килим Матов Калъф Ръчна изработка Карикатура Бродерия Калъфка за Плетене на една

BGN 0.67
Налично
Налично

КОМПЛЕКТИ КЛЮЧАЛКИ с ръцете СИ : Насладете се на този забавно ретро-шик хоби където и когато пожелаете!Е ПРОСТ : класически комплекти ключалки за бродерия - това е весела и лесна за научаване урок? просто направете примка, зацепите и издърпайте, това ще бъде прекрасен семеен проект!.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Възможности за невероятни, можете да ги използвате в пода, стената, дивана-легло, прозорец или дори да се превърне в възглавнички, подложки за власинките и възглавнички за сядане.ЛЕСЕН : Платно улеснява стартирането и гарантира, че никога няма да загуби своето място, независимо от това, колко дълго ще отмени своя проект.ПИСАНЕ : От този комплект, ще се окаже невероятно пищна мат, който може да се шият в съответствие с всякакъв интериор.Размер на продукта : 16 X 16 инча (40x40 см), 1 Класически чудесен комплект за бродерия, която ще ви даде възможност да се отдадете на ръчна работа заедно с децата си (около 7-12 години).Освен това, това е хубав подарък за вашето семейство или ваш приятел, който съдържа доброта. Приложен защелкивающийся кука с противоплъзгаща се дръжка.Платното идва с распечаткой .На разпечатка ясно показва всеки малък квадрат и цвят на използваните прежди.Дизайн, отпечатани върху платно.Това прави ръчната работа е толкова лесна. дори ако нямате опит с плетене на една кука-тик-так, вие също може да го направи. Готовият продукт може да се пере на ръка, но не и в перална машина. Забележка : Този продукт ръчно изработени, са допустими отклонения в размерите на платното на 1-5 виж Имайте предвид, че цвета на платното избран само за това, за да покаже фигура, а не на петна.Ние искаме да предложим на нашите клиенти възможно най-доброто преживяване за пазаруване, затова ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Пратката включва : . Инструмент с капаче x1.

Подробности

Подобни продукти в категория