• Новинка
Стъклена Кафеена Чаша с двойни Стени, 320 мл, Термостойкая Лъскава Прозрачна утайка от Чаша С Изолация, Туристически Пешеходни Чаши за домашно ресторант, чашата за К?

Стъклена Кафеена Чаша с двойни Стени, 320 мл, Термостойкая Лъскава Прозрачна утайка от Чаша С Изолация, Туристически Пешеходни Чаши за

BGN 0.33
Налично
Налично

【Двупластова спирала】 Чаша е от прозрачно стъкло извършва в иновационния двухслойном които дизайна, който визуално приятен и демонстрира стил на собственикаТе също са устойчиви на ръжда, петна и пръстови отпечатъци, така че чаша по-дълго остава като нова. 【Топлоизолация】 Стъклена чашата за кафе с пластове топлоизолация и защита от изгаряния, обща елегантна форма е проста. капацитет 320 мл, е лесно да се запази кафе, бира или вода.Идеален за дома или на открито. 【Устойчиви на висока температура】 Стъклена чаша за устойчива е на висока температура, могат да издържат на -20 ~ 150 ℃, не се страхува от студ и горещина, и тя е по-сигурна в употреба.Конструкция с плоско дъно, полированное дъното, липсата на приплъзване стабилна настаняване. 【Лека прозрачна】 стъклена кафеена чаша с двойни стени е прозрачна текстура, прозрачна и блестяща, а също така разполага с текстурирана повърхност.Могат да се мият в миялна машина, което спестява време и усилия, много лесен за почистване.Фантастичен и отличителен дизайн Ще бъде подарък за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката или на бащата.Идеална за дома, партита, на открито, в офис или на други места. 【Ръчна работа】 Изолирани чаши за кафе са ръчно изработени с двойна спирала за даване на по-новаторски и модерен вид.Идеален за вашия ресторант или бар, където ще ви предложат чудесни напитки, бира или кафе и т., Подходящ за всички сезони, подходящ за съхранение на всякакви напитки, като кафе, чай, вино, сокове, бира и други напитки. 【Двупластова спирала】 Чаша е от прозрачно стъкло извършва в иновационния двухслойном които дизайна, който визуално приятен и демонстрира стил на собственика.Те също са устойчиви на ръжда, петна и пръстови отпечатъци, така че чаша по-дълго остава като нова. 【Топлоизолация】 Стъклена чашата за кафе с пластове топлоизолация и защита от изгаряния, обща елегантна форма е проста. капацитет 320 мл, е лесно да се запази кафе, бира или вода.Идеален за дома или на открито. 【Устойчиви на висока температура】 Стъклена чаша за устойчива е на висока температура, могат да издържат на -20 ~ 150 ℃, не се страхува от студ и горещина, и тя е по-сигурна в употреба.

Подробности

Item Type:
Double Wall Glass Coffee Cup
Material:
High Borosilicate Glass
Color:
Transparent
Capacity:
320ml
Weight:
Approx. 345g / 12.2oz
Upper diameter:
Approx. 8cm / 3.1in
Bottom diameter:
Approx. 5cm / 3.1in
Height:
Approx. 14cm / 5.5in
Package List:
1 x Double Wall Glass Coffee Cup 

Подобни продукти в категория