• Новинка
Стикер Newfie от Сърце за любителите на кучета Нюфаундленд Мама Татко Семейство | Бял | Произведено в САЩ компания Stick This! | Стикер на прозореца на кола или камион, бележ?

Стикер Newfie от Сърце за любителите на кучета Нюфаундленд Мама Татко Семейство | Бял | Произведено в САЩ компания Stick This!

BGN 4.53
Налично
Налично

Има Начинаещи, Обичаш Начинаещ?Този стикер за васВисококачествен винил издържа в затворени помещения или на открито в продължение на години.Бистра преносим лентата улеснява инсталацията и изтегляне.Идва с прости инструкции.За използване на самолет / извити повърхности - автомобили, компютри, прозорци, огледала, бутилки с вода и т., Направено в САЩ компания Stick This!Винил и графика.Има Начинаещи, Обичаш Начинаещ?Този стикер за вас.Висококачествен винил издържа в затворени помещения или на открито в продължение на години.Бистра преносим лентата улеснява инсталацията и изтегляне.Идва с прости инструкции.За използване на самолет / извити повърхности - автомобили, компютри, прозорци, огледала, бутилки с вода и т., Направено в САЩ компания Stick This!Винил и графика.Прикрепете това е! към ваш автомобил или камион, лаптоп, планшету, бутилка с вода, снегоходу, въздухоплавателното средство или дори влака!Работи със стъкло, огледала, електроника и кутии за инструменти!Подходящ за почти всяка гладка и равна повърхност!Ние сме ги направили на множество различни теми.Смешно е да се прояви творчески подход към това, къде са поставени.Бистра преносим лентата улеснява монтаж, отдаване под наем видим на повърхността.Етикети All Stick This! с гордост се произвеждат в САЩ от висококачествен винил, който издържа на всички елементи на дълги години.Лесно се нанася и отстранява.Идва с инструкции за лесна инсталация.Тези етикети - забавление за всички възрасти.

Подробности

Подобни продукти в категория