• Новинка
Bluetooth Слушалките с Шумопотискане CVC8.0 с двоен микрофон, Bluetooth-Слушалка V5.0, Безжично хендсфри Слушалки за мобилен телефон iPhone и Android, шофьор на камион, Бизнес-офис, Суп?

Bluetooth Слушалките с Шумопотискане CVC8.0 с двоен микрофон, Bluetooth-Слушалка V5.0, Безжично хендсфри Слушалки за мобилен

BGN 19.97
Налично
Налично

【По-бърза връзка по BLUETOOTH】 Използва най-новата Bluetooth технология 50 осигурява бърза и стабилна връзка с повечето Bluetooth устройства, като например смартфони, IOS на i Phone или Android, на разстояние до 33 фута (10 м).Освен това, той може да се свърже с две устройства едновременно. 【ЧИСТО КАЧЕСТВО на звука】 Bluetooth слушалка с вграден двоен микрофон ENC с подобрена технология за намаляване на шума CVC8.0 и цифрова обработка на сигнала (DSP) за ясни разговори, Qualcomm apt X HD осигурява кристално чист звук и естествено изживяване при осъществяване на повиквания. 【УДОБНО носенето на】 Сверхлегкая безжична слушалка е проектирана така, че да отговарят на широк спектър от форми на дясното / лявото ухо.Гъвкава дръжка на микрофон и завъртане на ухото на куката, включително 3 допълнителни ушни откъснат лист, да предоставят максимален комфорт при носене по-дълго време. 【Дълго време на автономна работа】 Bluetooth слушалка хендсфри осигурява до 8 часа непрекъснат разговор и 8 дни в режим на готовност при 1.5 часа за бързо зареждане.Мощната батерия осигурява удобство в живота си.Идеален за шофиране, бизнес, офис, къща и много други. 【2-ГОДИШНА гаранция и микрофона】 връщане на парите в рамките на 45 дни и гаранция 24 месеца.Лесно управлявайте изключване на звука, сила на звука, за отговор / приключване на повикване.Поддържа Siri, Google или други гласови асистенти за осъществяване на повиквания чрез "свободни ръце".Идеален за Skype, Microsoft Teams, Zoom и други водещи гласови платформи. 【По-бърза връзка по BLUETOOTH】 Използва най-новата Bluetooth технология 5.0 осигурява бърза и стабилна връзка с повечето Bluetooth устройства, като например смартфони, IOS на i Phone или Android, на разстояние до 33 фута (10 м).Освен това, той може да се свърже с две устройства едновременно. 【ЧИСТО КАЧЕСТВО на звука】 Bluetooth слушалка с вграден двоен микрофон ENC с подобрена технология за намаляване на шума CVC8.0 и цифрова обработка на сигнала (DSP) за ясни разговори, Qualcomm apt X HD осигурява кристално чист звук и естествено изживяване при осъществяване на повиквания. 【УДОБНО носенето на】 Сверхлегкая безжична слушалка е проектирана така, че да отговарят на широк спектър от форми на дясното / лявото ухо.

Подробности

Подобни продукти в категория