• Новинка
Ipetboom 5 бр. аксесоари за хидропонно в аквариума, зелени растения, рибки, домашни любимци, изкуствени бижута, подводни бижута, декоративни растения, декоративни расте?

Ipetboom 5 бр. аксесоари за хидропонно в аквариума, зелени растения, рибки, домашни любимци, изкуствени бижута, подводни бижута, декоративни

BGN 0.67
Налично
Налично

АКВАРИУМ БИЛКОВИ РАСТЕНИЯ - Тези растения имитират фантастична гледка към морски свят, чрез добавяне на уникалността на пейзажа и на вашето аквариумуНа околната СРЕДА В АКВАРИУМА - Цветни изкуствени растения, оживляющие си аквариумный аквариум, подчертавайки красотата на вашия аквариум.АКВАРИУМНАЯ КОРАЛОВИ ТРЕВА - Украса е с плоско дъно, а теглото му е достатъчно голям, за да отговаря на постоянно стояха на едно място на вашия аквариум.Аквариумная трева-Изработен от смола материал, безопасен за украса на вашия аквариум, не причинява вреда на вашите риби.Украса за вашия аквариум-Широко използване, може да се прилага за аквариуму, аквариуму, градината и тревата.Не се нуждае от специални грижи.В комплекта са включени 5 симулационни бижута от билки Характеристики-Те са ярки и цветопередаваемы за съживяване и на естествения живот на вашия аквариум.Вашите рибки, веднага ще намерят ново любимо място за игра на трева. Красива украса за вашия аквариум.Той предлага отлично скривалище за риби, носи повече удоволствие риби водно растение за аквариум.82 в аквариум тревисти растения. Красива украса за вашия аквариум, сигурно за риба и качеството на водата, трайно до избледняване украса за аквариумни растения. -Изящна изработка и реалистичен ефект.Доведете красива природа във вашия аквариум Waterscape Риба се крие на дърво. -Широко използване, може да се прилага за аквариум, аквариум за риби, градина и газонного пейзаж.Не изискват специални грижи изкуствени водни растения. -Цвят : зелен Симулационни гидропонные растения -Материал : смола за украса на подводни растения, Описание на стоките растения Аквариум Мигновено се превръщат си уморен на вид аквариум в привлекателен пейзаж.украса от растения за аквариум Тези декорации, аквариумни растения, винаги ще изглеждат реалистично.билка за аквариума е устойчив в подводна среда. аквариум водни растения създават естествена среда за риба.

Подробности

Подобни продукти в категория