• Новинка
XMEIFEITS Универсални Инструменти 115 в 1 Комплект Отвертки Набор от Прецизни Отвертки Многофункционален Набор от Електронни Инструменти за Ремонт на Телефони, Преноси?

XMEIFEITS Универсални Инструменти 115 в 1 Комплект Отвертки Набор от Прецизни Отвертки Многофункционален Набор от Електронни Инструменти

BGN 57.89
Налично
Налично

Използвайте широк набор професионални инструменти за техническо обслужване и определя хардуер в индустриалната сфера, надеждна и издръжливаОсобености : Многофункционален.Материал : хром-ванадиевая стомана. допълнителен удължител удължава дръжката, за улесняване на достъпа до тесни места.Ергономия и нескользящая дръжка осигуряват комфорт и точност.Използвайте широк набор професионални инструменти за техническо обслужване и определя хардуер в индустриалната сфера, надеждна и издръжлива.Особености : Многофункционален.Материал : хром-ванадиевая стомана. допълнителен удължител удължава дръжката, за улесняване на достъпа до тесни места.Ергономия и нескользящая дръжка осигуряват комфорт и точност.Продуктът е строго тествани преди да изпратите от фабриката и е подходящ за използване от лица, притежаващи професионални умения.Характеристики : 1. Магнитни прецизна Биты115 в 1-ремонтни комплекти включват типове отвертки, и всички битове стабилно се свързват с дръжка. Удлинительная планк Допълнителна удлинительная планк удължава дръжката, за улесняване на достъпа до тесни места.Ергономия и нескользящая дръжка за комфорт и прецизност.Висококачественият материал е Изработен от хром-ванадиевой легирана стомана, която е различна нетоксичностью, висока твърдост, издръжливост и прецизност.Многофункционален 4.Отговаря на вашите различни нужди като ремонт или отваряне на смартфон, таблет, лаптоп, мобилни устройства, часовници, очила и други електронни устройства.Удобна переноска 5. благодарение на футляру за съхранение, можете да го носите със себе си навсякъде, това също помага за подреждане на инструменти.

Подробности

Подобни продукти в категория