• Новинка
Мелница с цилиндрическим Опашка на 90 Градуса Пневматичен Пневматичен Инструмент

Мелница с цилиндрическим Опашка на 90 Градуса Пневматичен Пневматичен Инструмент

BGN 2.67
Налично
Налично

Фланец лагер, предназначен за предотвратяване на попадане на замърсители и смазочни материалиМалък по размер, лесно преносим, както и съхранявана, удобен за използване и висока ефективност на работа.Лек корпус от с сплав, конструкция с ниско ниво на вибрации, което намалява умората на ръцете, голяма мощност, подходящи за работа в малко пространство.Висококачествени зъбни прехвърляне и носеща конструкция удължават срока на експлоатация на шлифовъчни инструменти.90-градусная корона може гъвкаво да се използва в много случаи и ви позволява да изпълнявате операции плътен или смилане на ъглов.Параметри : Тип на продукта : Мелница Материал : цинк сплавцвет : както е показано на изображениевес : прибл.621 г/21,9 унция. Скорост на продукт : 20000 об/мин. Патронник за продукта : M3 M6 Вход : 1/4 Разход : 0,3 m3 / Минприменение : декорация на дома, ръчно полиране, резитба груби ръбове и т. Как да се използва 1. Направете пробен пуск в продължение на не по-малко от 30 секунди без товар и го използвайте след потвърждение липса на отклонения. По време на експлоатация на газовата тръба трябва да бъде поставен на задната страна, за да се предотвратят инциденти. Дръжте машина с двете си ръце по време на работа и осигуряване на стабилна опора. Ако на газ внезапно спира по време на работа превключвателят трябва да бъдат незабавно прехвърлени в выключенное състояние. В процеса на шлайфане и полиране се използва еднакво усилие, и е строго забранено да положи прекалено голямо усилие или натискане на кой си по този въпрос.Списък с пакети : 1 x Мелница за штампов1 x Соединение1 x Зажим2 x Гаечен ключ 1 x Ръководство за експлоатация.

Подробности

Item Type:
  Die Grinder
Material:
Zinc Alloy
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx.621g/21.9oz
Product Speed:
20000rpm
Product Chuck:
M3, M6
 Inlet:
1/4
 Consumption:
0.3m³/min
Application:
Home decoration, handicraft polishing, rough edge trimming, etc.
How to Use:
1. Carry out a trial run for at least 30 seconds under no load, and use it after confirming that there is no abnormality.:
2. During operation, the gas pipe must be placed at the back end to prevent accidents.:
3. Hold the machine with both hands during work and ensure a stable footing.:
4. If the gas stops suddenly during work, the switch must be set to the off state immediately.:
5. During the grinding and polishing process, apply even force, and it is strictly forbidden to apply too much force or hit the object.:
Package List:
1 x  Die Grinder1 x  Connection1 x Chuck2 x Wrench 1 x Instruction Manual

Подобни продукти в категория