• Новинка
100 Опаковки 21Ga 1 Инчов Стерилен Еднократен Инъекционная игла с Капачка за Животни, птици и промишлени Дозиращите игла форма консумативи (21Ga)

100 Опаковки 21Ga 1 Инчов Стерилен Еднократен Инъекционная игла с Капачка за Животни, птици и промишлени Дозиращите игла форма

BGN 6.06
Налично
Налично

Съдържание на опаковката : 100шт индивидуално запечатани в игли с капачкаХарактеристики : Конструкцията на замъка люэра 21 Ga-1 инча/25 мм. Материал : неръждаема стомана + пластмаса. Приложение : Подходящ за всички стандартни спринцовки luer lock, подходящ за научни лаборатории, индустрия, газова течност, лепило CA, мастило, на домашен добитък и домашни любимци. Забележка : Този продукт не е медицински продукта, и не може да се използва за медицински цели.Моля, сложи продукт на превъзходство, че към него не се допираше деца.ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Съдържание на опаковката : 100шт индивидуално запечатани в игли с капачка.Характеристики : Конструкцията на замъка люэра 21 Ga-1 инча/25 мм. Материал : неръждаема стомана + пластмаса. Приложение : Подходящ за всички стандартни спринцовки luer lock, подходящ за научни лаборатории, индустрия, газова течност, лепило CA, мастило, на домашен добитък и домашни любимци. Забележка : Този продукт не е медицински продукта, и не може да се използва за медицински цели.Моля, сложи продукт на превъзходство, че към него не се допираше деца.има някакви проблеми, моля, свържете се с нас. 100шт 21 Ga промишлена стерилен игла за спринцовка с капачка. подходящ за различни сценарии на употреба, като например производството, научни изследвания, лаборатория, отглеждане на растения и животни.Тя може да се използва за зареждане с гориво, отмеривания и издаване на всяка течност, като градински вода, етерично масло, лепило CA и т.

Подробности

Подобни продукти в категория