• Новинка
5 Опаковки кухненски гъби за миене на съдове, Многоцелеви скрубер без надраскване с кухненски кърпички от бамбуково влакно, гъба и мощен препарат за почистване - ле?

5 Опаковки кухненски гъби за миене на съдове, Многоцелеви скрубер без надраскване с кухненски кърпички от бамбуково влакно,

BGN 1.00
Налично
Налично

✅【Многофункционална и здрава гъба】 Лесно премахва мръсни или пригоревшую храна, не от надраскване на тенджери и тиганиМогат да се използват повторно по-300-500 пъти.Идеален за използване при миене на съдове, в кухнята, в банята.Подаръци за деня на майката!. ✅【Магически дизайн от двете страни】 Заоблен дизайн, удобен за употреба.Най-добър дизайн в двата свята, от една страна - комбинирана гъба за миене на съдове, а от друга - кухненски кърпи от бамбуково влакно, мазни петна на този кухненската кърпа е лесно да се почистват.Тези различни страни са предназначени за различни покупки. ✅【Не съдържа химикали】 Здрава гъба за миене на кухня не съдържа вредни химикали.За целите на нашето здраве и сигурност, ние следваме, за да гъба са безопасни за използване. ✅【Машинно пране】Когато гъба става малко . мръсен, обикновено я подменя, но защо да не спестите пари и не я изхвърлите в пералнята?Тези гъби са изчислени за по-дълъг живот и 100% безопасни за миене и сушене, което улеснява почистването. ✅【Пакетът включва】Опаковка от 5/10 многофункционален здрава гъба за почистване на големи / дебели размер - Дължина : 170 мм / 6,7 инча, Ширина : 110 mm / 4.3 инча, дебелина : 20 mm / 0,80 инча.Ако имате нужда от някаква помощ с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас. ✅【Многофункционална и здрава гъба】 Лесно премахва мръсни или пригоревшую храна, не от надраскване на тенджери и тигани.Могат да се използват повторно по-300-500 пъти.Идеален за използване при миене на съдове, в кухнята, в банята.Подаръци за деня на майката!. ✅【Магически дизайн от двете страни】 Заоблен дизайн, удобен за употреба.Най-добър дизайн в двата свята, от една страна - комбинирана гъба за миене на съдове, а от друга - кухненски кърпи от бамбуково влакно, мазни петна на този кухненската кърпа е лесно да се почистват.Тези различни страни са предназначени за различни покупки. ✅【Не съдържа химикали】 Здрава гъба за миене на кухня не съдържа вредни химикали.

Подробности

Подобни продукти в категория