• Новинка
мокро и сухо въже с въртене на 360 °, с дръжка от неръждаема стомана, регулируема до 51,2 инча, работа на смени с дръжка и глава за търговски или домашна употреба, Кухня ??

мокро и сухо въже с въртене на 360 °, с дръжка от неръждаема стомана, регулируема до 51,2 инча, работа на смени с дръжка и глава за търговски

BGN 2.33
Налично
Налично

Лесно се почиства праха под дивана, маса, легла или друг труднодоступного местаРаботи добре на всеки покритието на пода.Подходящ за въртящи се швабр конструкция на тава с напречни канали, диаметър на тавата за парцал е 16 см, подходящи за главата въже с диаметър от 15,7-16,2 виж Въже, представени на пазара, най-вече гъвкави. "Надграждане" - дълги и здрави метални пръти - всички метални пръти лесно ръжда, те са здрави и предотвратява безредици.Дължина на парцали : 130 см, диаметър на сондата : 25 мм. обмислете Внимателно интимни детайли - бърза комбинация пръти, лесно разбира.Диаметър на свързване между чекмедже и опора е 22 мм. Диаметър на горната летва е 25 мм. Дизайн куката притискателния тип - напреднала или се крие натискане на телескопичен прът, 41 см., свободно се разтяга.Прибиращ хидравлична можеш да може лесно да се адаптира към всякакви видове хора.Лесно се почиства праха под дивана, маса, легла или друг труднодоступного места.Работи добре на всеки покритието на пода.Подходящ за въртящи се швабр конструкция на тава с напречни канали, диаметър на тавата за парцал е 16 см, подходящи за главата въже с диаметър от 15,7-16,2 виж Въже, представени на пазара, най-вече гъвкави. "Надграждане" - дълги и здрави метални пръти - всички метални пръти лесно ръжда, те са здрави и предотвратява безредици.Дължина на парцали : 130 см, диаметър на сондата : 25 мм. обмислете Внимателно интимни детайли - бърза комбинация пръти, лесно разбира.Диаметър на свързване между чекмедже и опора е 22 мм. Диаметър на горната летва е 25 мм. Дизайн куката притискателния тип - напреднала или се крие натискане на телескопичен прът, 41 см., свободно се разтяга.Прибиращ хидравлична можеш да може лесно да се адаптира към всякакви видове хора.Подходящ за въртящи се швабр конструкция на тава с напречни канали, диаметър на тавата за парцал е 16 см, подходящи за главата въже с диаметър от 15,7-16,2 виж Въже, представени на пазара, най-вече гъвкави.

Подробности

Подобни продукти в категория