• Новинка
Преходни Пръстен за Телескопа KIMISS от M42 до М48 Околовръстен Адаптер От Алуминиева Сплав 0,75 мм С Вътрешна Външна Резба Свързващо Пръстен Адаптер за Филтър на Обектив?

Преходни Пръстен за Телескопа KIMISS от M42 до М48 Околовръстен Адаптер От Алуминиева Сплав 0,75 мм С Вътрешна Външна Резба Свързващо

BGN 1.33
Налично
Налично

【Фиксирана връзка】 : преходни пръстен адаптер телескоп с външна резба M42x0,75 mm и вътрешна резба M48x0,75 мм, за да се гарантира, че връзката е здрав и му е лесно отвалить 【Фиксирана връзка】 : преходни пръстен адаптер телескоп с външна резба M42x0,75 mm и вътрешна резба M48x0,75 мм, за да се гарантира, че връзката е здрав и му е лесно отвалить. 【Обработка экстинкции】 : Вътрешна стена на преходен пръстен адаптер телескоп е подложен на обработка экстинкции, за да се предотврати въздействие на радиация на изображение.Направете изображенията по-ясни, без размазване. 【Лесна инсталация】 : Адаптер за телескопа M42-М48, околовръстен адаптер M42-М48, има непрекъсната връзка, фитинги M42 и М48 могат да бъдат свързани заедно. 【Висок клас алуминиева сплав】 : Преходни пръстен телескоп изработено от висококачествен анодизиран алуминиева сплав с ЦПУ, трайно, антикоррозийное, антиоксидантното, с дълъг срок на служба. 【Малък и преносим】 : Преходни пръстен за телескопа, адаптер за телескопа гъвкав за употреба, малък и портативен, лесен за носене и употреба дори и при излизане на улицата.Осигурете ви удобен опит. 【Фиксирана връзка】 : преходни пръстен адаптер телескоп с външна резба M42x0,75 mm и вътрешна резба M48x0,75 мм, за да се гарантира, че връзката е здрав и му е лесно отвалить. 【Фиксирана връзка】 : преходни пръстен адаптер телескоп с външна резба M42x0,75 mm и вътрешна резба M48x0,75 мм, за да се гарантира, че връзката е здрав и му е лесно отвалить. 【Обработка экстинкции】 : Вътрешна стена на преходен пръстен адаптер телескоп е подложен на обработка экстинкции, за да се предотврати въздействие на радиация на изображение.Направете изображенията по-ясни, без размазване. 【Лесна инсталация】 : Адаптер за телескопа M42-М48, околовръстен адаптер M42-М48, има непрекъсната връзка, фитинги M42 и М48 могат да бъдат свързани заедно. 【Висок клас алуминиева сплав】 : Преходни пръстен телескоп изработено от висококачествен анодизиран алуминиева сплав с ЦПУ, трайно, антикоррозийное, антиоксидантното, с дълъг срок на служба.

Подробности

Item Type:
Telescope Adapter Ring
Material:
Aluminium Alloy
Internal Thread Specification:
M48 x 0.75mm
External Thread Specifications:
M42 x 0.75mm (Commonly Known As T2 Thread)
Thread Depth:
3mm
Flange Distance:
4mm
Total Length:
7mm
Diameter of Inner Hole:
39mm
Outer Frame Diameter:
50.7mm±0.1mm
Package List:
1 x Telescope Adapter Ring :
1 x Plastic Storage Box :

Подобни продукти в категория